Arvostellut makkarat:

Haetaan: %20%

Löydetty osumia: 27 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
4850Feri's Handmade Sausages Aurajuusto Pekoni Raakamakk02.12.202190Tätä herkkua on saatavissa vain tietysti grillistä(ehkä valmistajalta), Aurajuustoa kiitettävät 20%, missään makkarassa ei tällaista ole koettu, pekonia lihan seassa, voidaan sanoa että AURAjuustoa, sitä riittää ja hienoa juuston makua, hyvä syötävyys, ihan mukava, tarjoaa töitä pureskelun muodossa, vähän vaikea kuori, joku kaipaisi pientä terävyyttä makuun, mutta toimii varmasti ruokana, jossa ympärillä lisukkeita, valmis tuote. € 25.00
4332Helsingin Makkaratehtaan Meksikonakki: Ancho-Peruna 29.03.20188720% perunaa, mausteita ja rasvaa rynsaasti muttei liikaa, voimakas mausteutus tasaantuu pian suuntäyteiseksi makujen kavalkadiksi.€ 14.95
4331Atria Lihaisa Porkkana Lenkki 29.03.20186220% porkkanaa. Keinokuori, sikaa, massan väri muuttuu lämmityksessä, joka herättää epäilystä, massa sinänsä asiallinen, hiukan kuiva, tunnu niin rasvaiselta kuin peruslenkki.€ 8.75
4319Atria Rehti Juuresnakki 22.02.20185920% perunaa, porkkanaa ja lanttuva(Ameriikan herkkuva), Lihana käytetty broileria ja viljaporsasta, tuossa järjestyksessä,ihan maukas esitys, kiinteä, jonkinlainen puruvastus. rasvaa ja suolla maussa(lisättyä silavaa), ulkonaisesti kelvokas, tasainan massa ja tasainen maku.€ 8.18
4138Atria Rehti Porkkananakki 02.02.201755Morot 20%, punakoita nakkeja, mehukkuutta, suola ja rasva muuten päämausteet, porsaanliha maistuu hiukan, maku muuten häveyksissä, kuoreton lastennakki, kokonaisuutena melko mauton.€ 7.07
3674Grillimaisteri Pakkipari Salami 22.05.201486Tarjouksessa 20%, 10% salamia, metukkaa seassa, maku rasvainen ja täyteläinen, juustontuntua, suolaa maussa ja selvästi jälkimaussa, hyvä olutmakkara. € 5.45
3603Rakvere Verivorst Seasooles 28.11.201387Suuriryyninen massa, joka hajoaa välittömästi kuoren haljettua tai leikkauksen jälkeen, puuromainen sisältö, kuori rapea ja maukas, joku kaipaisi lisää suolaa makkaraa, useimmille suolapitoisuus kohdillaan, verijauhetta annosteltu runsaasti makkaraan 20%. Maku kuitenkin kohtuullisen mukava, perinteinen eteläisen naapurin joulumakkara, sillä aivan tällaista täällä tehdä.€ 2.68
3459Atria Juustosydän Cheddar Lenkkimakkara 13.02.2013539% juustoa, josta Che-juustoa 20% loput sulatejuustoa, Heikko esitys, massa täysin mauton ja löysä, keskellä makkaraa kulkee juustovana, joka tyhjenee leikattaessa, lenkissä vähennetty uunimakkaraksi tuunaamisen tarvetta, mahdoton makkara, vaikka tässä se nyt onkin, kannattaa odottaa että juusto jäähtyy, juustossa aika vähän cheddar-juuston makua. Juustopommit puuttuu.€ 7.48
3437Wöro Röstsibula Grillvorst 29.11.201275Kanaa 37%, sikaa 20 ja nautaa 6, peruslihainen, perusgrillimakkaran oloinen, hyvä suolaisuus, rakenne hiukan epätyypillisen poikkeavanlaatuinen, rasvan ja lihan kombinaatio oikea, sipuli tuntuu tuoksussa ja maussa, massassa tummia sipulisattumia.€ 4.80
3383Savumajan Sininen Hetki 09.08.201272Juustoa 20%, aurajuustoa sekoitettu tähän pakkaukseen vähän liikaa, juusto muovaa makkarasta lötkön lörön, kuoren pitää esittää parastaan pitääkseen kaiken juuston sisällään, joten rajansa kaikella!€ 13.90
3196Tallegg Pikniku Kanagrill 01.06.201165Mukana sikaa n. 20%, nautaa n. 20% ja broileria n. 20%, massa tanakka, tuoksuu siipikarjalle, maku ja jälkimaku tunkkainen, broilerin makua, nimellisesti A-luokkaa, tosiasialliseti B-luokkaa.€ 4.00
3121Wurstin Joulumakkara 11.11.201073Vuoden 2010 mallia, jossa hyvä tuoksu, joka on vähämausteinen, joulumausteet ainakin puuttuvat, esille pikkuisen inkivääri vaikka ei makkarassa varsinainen joulumauste olekaan, ei kuitenkaan siskonmakkaramainen vaikka massa onkin tasainen pötkössä, suhteellisen kiinteä mutta helppo purra, hyvä syötävyys, tarvitsee lisukkeita oheen.€ 4.98
3027Pirkka Ryynimakkara 04.03.201090Ohrasuurimo 20%. Kosteahko massa, mutta mautonta mössöä. Verenpunainen, palttumainen, puolukkaa kaipaisi. Pehmeä, kuori napsahtaa, pitää massan hyvin koossa. Erittäin halpaa.€ 3.22
3006Rakvere Pühade Verivorst 03.12.200981Verta 20%, todella isot ryynit makkarassa, rskenne irtonainen ja makkara leviää helposti, pehmeä suutuntuma, jouluisat mausteet, jälkimaku kuivahko, olut ja aikakaan ei pyyhi makkaran makua suusta pois!€ 3.60
2950Benjamin Ryynäri 02.07.200980Ryyniä muttei verta, rasvainen ryynäriksi, 20% ryynejä, erikoisen makuinen ja vaikea arvioitava, poikkeaa lajityypistä paljon, majailee suorastaan omassa kategoriassa.€ 17.60
2830Helsingin Makkaratehtaan Porobalkan 26.08.200890Poroa 20%. Makkara tuntuu suussa mukavan karkeina paloina. Mielenkiintoinen maku kerrassaan. Maussa pippuri tuntuu tyypillisesti selvimmin, jälkimaussa pääsevät muutkin mausteet esille.€ 10.16
2589Lihanakki(Nimetön) 17.04.200780Lihaa, lihaa, mausteita mukavasti, kestää kange-testin, makea sinappi sopii myös, timmi pötkäle, harva nakki antaa näin hyvän puruvastuksen! 20% lammasta.€ 8.50
2572Rakveren Öllesigar 06.03.200783Pippuria todella runsaasti, kestää Kange-testin, ylimausteinen (120g paketti riittää), ei liian kuiva , mehukas kokonaisuus, kylmänä nautittavaksi, jälkimaku pippurinen, makkara niille jotka tykkäävät pippurista. € 15.00
2524Forssan Savuryynimakkara 14.11.200690Lievästi puuromainen, ohrasuurimoisia 20% mukana, Menee helposti kurkusta alas, olisiko valkopippuria mukana, ruokaisa pala, pieni napakkuus parantaisi suutuntumaa.€ 3.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //