5231 | HMT Härkächorizo | 27.05.2025 | 91 | Sesonkituote, tarjous kaksi vitosella, voimakkaat mausteet, lihaa on paljon, massa jopa liian tiukka, lihalähteenä varmasti nautaa, yrtit ja muut mausteet tasapainossa, puruvastusta 100%, jälkimaku huomattavan pitkä ja tasapainoinen. | € 7.35 |
4477 | Reinin Lampurin Lenkki | 07.03.2019 | 86 | 100% Karitsaa Ahvenanmaalta, Miellyttävä, rasvainen, lihaisa, mukava mausteutus, tiukka massa mutta pehmeä, valkosipulia ja chiliä, pippuria, mausteet tuntuvat vielä jälkimaussa, pitkään jaksavat. | € 20.00 |
3812 | West Charkin Gĺrdskulla | 26.03.2015 | 86 | (100% Angus)Puruvastus loistava tässä nakissa, suolaa, rasvaa ja lihaa! Mukana mausteita, jälkimaku erityinen, pitkäkestoinen, makkaran makua vaikea huuhdella miedoilla juomilla pois. | € 21.00 |
2953 | Tapolan Nauta Grillimakkara | 02.07.2009 | 63 | 100% naudanlihaa, vähän makukartalla lammasta yms. vaikka nautaa karusti koko liha, karkea rakenne, reilummin naudanlihaa kaipaaville. | € 9.00 |
2940 | Wiltmann Geflügel Salami | 28.05.2009 | 77 | 72% lihasta kalkkunaa alkuperäinen lihamäärä 140g per 100g, suolaa ja lihaa tungettu suoleen runsain mitoin. Muovikuori poistettava ennen maistelua. Kuten saksalaisissa makkaroissa yleensäkin, suola ja rasvapitoisuudet ovat arvioita. | € 14.76 |
2149 | Dulano Kalkkuna.Salamett | 09.11.2004 | 88 | 100 g tuotetta käytetty 105 g lihaa. 40% kalkkunaa. Mehevä. lihaisa. tiukkaa tavaraa. Kuori napsahtaa poikki. mukava purutuntuma vaikka onkin paksuhko. Suolainen eli hyvä olutpala | € 6.70 |
2004 | Der Echte Nordtiroler Kaminwurzel | 30.03.2004 | 83 | Hyvänmakuinen . Ei liian tiukka. vaikka on tosi lihaisa ( 167 g. lihaa / 100 g. makkaraa ). Kylmäpalana jopa vielä parempaa! | € 25.00 |
1387 | Makulihan Paprikakieppi | 03.07.2001 | 65 | Lihaisa (100 % !). Tiukka kuori. Napakka ja lihaisa. Paprikaa hieman epätasaisesti. ehkä liian naftisti. | € 8.24 |