Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vanhan

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4777Wursti Parhaimmat Umami&Punasipuli Grillimakkara 27.05.202178tasainen massa, mehevä, jotenkin vanhanitäeurooppalisen makuinen vieden muistot menneeseen, puruvastus ei päätä huimaa, kuori aika tiukka,.€ 11.18
4450Metsärannan Mutka 03.01.201963Mausteita, leikkauspinta ruskettuu kivasti todennäköisästi lisätyn vanhan tarveaineen perunajauhon ansiosta, hyvin rasvainen chilin puute ei haittaa, tiukempi massa, maku lähellä makeaa pullaa.€ 11.30
4328Maks & Morits 77,7% Krakovi Suitsuvorst 01.03.201887Napakka, läskinen, syntunen makkara, Vanhan hyvän ajan makkara, rakenne robusti, vaikea arvioitava, suolaa, läskiä lihaa, pippuria ja ipulia, mehevä, muu kuin kevyt välipala, sian ja naudanlihaa.€ 7.63
3638Benjamin Possusalami 06.03.201471Lähiruuan tuntua, makkaran ulkonäkö hiukan muhkurainen ja epämiellyttävä, pippuria ja ennen kaikkea rasvaa tuntuu riittävän, rasvapaakut massassa runsaat, maku rasvainen ja pippurinen, tosi vanhanmallinen makkara.€ 39.95
3455Poutun Pehtoori Nuotiomakkara 13.02.201384Lihaisa, karkea suutuntuma, rasvaa mukana, epäterveellisen makuinen, väri harmaa mutta fiilis vanhan kunnon makkaran, rasvaa tihkuu leikkauspintaan, lisää tekee mieli helposti ottaa.€ 6.73
1921RW Kabanossi 04.11.200370Vanhan ajan virolainen makkara: rasvaa. lihaa. läskiä suurina biitteinä. Lievästi hapan makuvivahde. Mausteita vähänlaisesti.€ 3.15
647Rakvere Viiner 17.02.199855Robusti maku; vanhan hyvän ajan Itämeren makkara; kiinteä. mutta kumimainen... .Yksittäispakattu.€ 2.85
242Roopertti 16.01.199685Pienvalmistajan kyllä erottaa; vanhan hyvän ajan malliin tehtyä; jälkimaku jyvä ja pitkä.€ 5.88

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //