4777 | Wursti Parhaimmat Umami&Punasipuli Grillimakkara | 27.05.2021 | 78 | tasainen massa, mehevä, jotenkin vanhanitäeurooppalisen makuinen vieden muistot menneeseen, puruvastus ei päätä huimaa, kuori aika tiukka,. | € 11.18 |
4450 | Metsärannan Mutka | 03.01.2019 | 63 | Mausteita, leikkauspinta ruskettuu kivasti todennäköisästi lisätyn vanhan tarveaineen perunajauhon ansiosta, hyvin rasvainen chilin puute ei haittaa, tiukempi massa, maku lähellä makeaa pullaa. | € 11.30 |
4328 | Maks & Morits 77,7% Krakovi Suitsuvorst | 01.03.2018 | 87 | Napakka, läskinen, syntunen makkara, Vanhan hyvän ajan makkara, rakenne robusti, vaikea arvioitava, suolaa, läskiä lihaa, pippuria ja ipulia, mehevä, muu kuin kevyt välipala, sian ja naudanlihaa. | € 7.63 |
3638 | Benjamin Possusalami | 06.03.2014 | 71 | Lähiruuan tuntua, makkaran ulkonäkö hiukan muhkurainen ja epämiellyttävä, pippuria ja ennen kaikkea rasvaa tuntuu riittävän, rasvapaakut massassa runsaat, maku rasvainen ja pippurinen, tosi vanhanmallinen makkara. | € 39.95 |
3455 | Poutun Pehtoori Nuotiomakkara | 13.02.2013 | 84 | Lihaisa, karkea suutuntuma, rasvaa mukana, epäterveellisen makuinen, väri harmaa mutta fiilis vanhan kunnon makkaran, rasvaa tihkuu leikkauspintaan, lisää tekee mieli helposti ottaa. | € 6.73 |
1921 | RW Kabanossi | 04.11.2003 | 70 | Vanhan ajan virolainen makkara: rasvaa. lihaa. läskiä suurina biitteinä. Lievästi hapan makuvivahde. Mausteita vähänlaisesti. | € 3.15 |
647 | Rakvere Viiner | 17.02.1998 | 55 | Robusti maku; vanhan hyvän ajan Itämeren makkara; kiinteä. mutta kumimainen... .Yksittäispakattu. | € 2.85 |
242 | Roopertti | 16.01.1996 | 85 | Pienvalmistajan kyllä erottaa; vanhan hyvän ajan malliin tehtyä; jälkimaku jyvä ja pitkä. | € 5.88 |