Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valmistuksessa

Löydetty osumia: 11 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4872Feri's Marokkalainen Merguez 03.03.202284Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku.€ 27.00
4867Maku Brewing O'makkara 24.02.202290Valmistuksessa käytetty Stout -olutta, ammattimainen tuote, tummanpuhuva, mukana muutakin kuin sikaa, nautaa otaksuttavasti, tiukka rakenne, saa pureskella sydämensä kyllyydestä, makeutta ja suolaisuutta tasapainoisesti, rasvaa kovassa ja pehmeässä muodossa, myös mehukkuutena.€ 11.25
4804Wursti Maukkaat Olutnakki 05.08.202188Mauseet runsaat, tuoksuu hyvälle, rakenne kiva ohueksi, poikkeaa eteläisistä lajikumppaneistaan siinä ettei kuivu liikaa valmistuksessa, vähäsuolainen olutmakkaraksi.€ 13.95
4681HK Sininen Stadion Special Lmited Edition 27.08.202036Miksi? suolaisen rasvaisen pehmeä tarpeettoman tasainen massa, suutuntuma epämiellyttävä, kuori luonnollinen, valmistuksessa kuoreen jäänyt karsinogeeni ainut, Maut muuten vähissä, jälkimaku puuttuu tyystin.€ 6.63
4574Rainbow Kuorellinen Nakki 31.10.201976Hyvä kuori hyvä pippurinen perusnakki, pinta käpristyy valmistuksessa, pippuria jälkimaussa.€ 5.96
4347Knakeri Puszavetas Desinas 26.04.201876Suupaloja,jotka sopivat oluen lisukkeeksi ja varmasti muuhunkin, lihaa, kurttuinen pinta ei kehity valmistuksessa, puruvastus mainio, pippuri voimakkaan epätasaisesti jakautunut.€ 5.50
3890Saarioisen Grilliwurst Yrtti Bratwurst 20.08.201588Raakamakkaramainen rakenne ja suutuntuma, paljon yrttejä näkyy makkarassa, mutta jäävät jotenkin makkaran yleisen lihaisuuden alla aluksi, jälkimaussa kuitenkin havaittavissa runsas yrttisyys, kuivuu jotenkin valmistuksessa, rasvat erottuvat massasta, valmistustapa tehne makkaralle täyttä oikeutta. € 12.46
3679K-Menu Lihaisa Grillimakkara 28.05.201468Määrätarjouksessa, kuori halkeillut ja ruskettunut valmistuksessa, massa tasainen kutterin ylikierosten ansiosta, makkarassa vähän makua ja mausteita, rasvanmakua löytyy sentään,lämmitys parantaa makkaran makua, joku pippuri tulee myös hitaasti jälkimaussa, helppo syötävyys puruvastuksen puuttuessa.€ 4.50
3098Kupfer Fränkishche Bratwurstschnecken Gebrüht 30.09.201094Lievää maksamakkaramaisuutta havaittavissa tässä pienessä suuressa bratwurstissa,jälkimaussa jotain hyvää yrttiä, valmistuksessa varottava kuivumista, mukava makkarakieppi! € 7.00
2827Kivikylän Grilleri 26.08.200881Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa, makkara antaa jämäkän ensivaikutelman, hienojauhatus massassa, puruvastusta myös, mausteet hiukan vähissä mutta maistuu hyvälle, liha pääsee oikeuksiinsa, mausteet vain täydentävät makua.€ 5.00
2467Pirkka Bratwursti 05.08.200680Perusbratwursti. Mausteet niin kuin pitää. Vaatii aikamoisen lämmön valmistuksessa että kuori korppuuntuu kauniisti. Hyvä ja tasapainoinen makkara.€ 7.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //