Arvostellut makkarat:

Haetaan: %useampaa

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4147Kariniemen Kananpojan Kolmen Pippurin Nakki Viisikko23.02.201761Kimmoisa, tutuntuntuinen massa, mausteet tulevat esiin heti, pippuria tuntuu, voi olla jopa useampaakin laatua, mausteita melko paljon, jälkimaussa pippurit vielä vahvistuu, vaikka yleisilme pysyykin mietona.€ 8.33
3828HK KabanossiŽ Makujen Maailma Salsiccia Grillimakkar30.04.201586Sekä sian että naudanlihaa, rakenne hyvä, puruvastusta mukavasti mausteita hyvin runsaasti, mikä helposti jakaa maistelijoitten mielipiteet, yrttimäisyys pinnassa, useampaa pippuria mukana? Kuori hyvä. € 8.00
3770Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst 04.12.201486Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. € 15.90
3524Makulihan Sauna-jussi 04.07.201380Kuori hyvä huomaamaton tasainen massa pippuri nousee esille, useampaa pippuria, valkosipuli taustalla, tavallisen grillimakkaranoloinen, pippuria runsaammin..€ 9.90
3458Laidun Hereford Lihaisa Herkkugrillimakkara 13.02.201374Messutarjous, kuori on ihan hyvä, maistuu ja lihaa tuntuisi olevan paljon, suola tuntuu vähemmän, lihaa on, hyvä olutmakkara, erikoinen koostumus ja erikoinen mausteutus. joka sopii harvempiin suihin, makkarassa useampaa sorttia lihaa, maku jää poskiin ja kielen päälle värjötttelemään,€ 10.00
3382H-Hetken Pörssibratwursti 09.08.201288Pippuri tuoksuu voimakkaasti kiuas-pannulla, tuntuu myös ensimmäiseksi suussa, hyvät mausteet pippureineen joita useampaa laatua, kuori jää hiukan huonoksi miedolla lämmöllä, =>kuumuutta tarvitaan kypsennykseen, hyvä purutuntuma. € 9.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //