4799 | Tampereen Makosa Hodarinakki | 05.08.2021 | 45 | suolaa, rasvaa, tiukkaa lihaa, syy tuntematon, koska lihaa ei tunnu liikoja olevan, tunnelma muualla kuin katossas, lievää parempi puruvastus, kuori rapeutuu merkittästi paistuneista kohdista, muualta tuottaa vähän vaivaa, mausteet tasaiset mutta piilossa. | € 11.50 |
4721 | HK Maakarit® Juhlamakkara | 05.11.2020 | 75 | Karkealta tuntuu massa, mutta samalla jotenkin ryynimäiselta,, hyvin yrttinen maku, joka boi tuottaa ,omille epämiellyttävyyttä paljoudessaan, rakenne yllättää. massa jotenkin kuivahkon oloinen. | € 15.38 |
4659 | HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli | 02.06.2020 | 74 | massa kiinteä, rasvaa, pippuria, yrttejä sopuisasti, valkosipulia pajon, lihaisa könysä, mehevä ja mehukas, tuottaa sylkeä kielle. hyvin omanlaisensa. | € 11.00 |
4472 | Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki | 28.02.2019 | 89 | 10% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella. | € 13.41 |