Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tunne

Löydetty osumia: 94 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5050Chef Wotkin's Mustaleima-valkosipuli Raakamakkara 31.08.202386Maku tasapainoinenn, selkeästi voi maistaa sipulin, sipulia, rasvaa, pippuria, hiukan sipuliteemakkaran tunnelmaa, tuoksuu possulta, suolaa löytyy, monipuolisen mehukas suutuntuma, pippuri tulee esille viipyisevänä.€ 24.95
5042Savujuusto-mustapippuri Grillimakkara 03.08.202378Rasvaa ainakin hyvin, rouhean juustoinen, yllättäävän maukas, juustoa löytyy, rakenne karkea, pippuri tulee yllättäen jälkimaussa esiin, sinappi autttaa makkaran loppumatkaa, jälkimaku pippurinen ja juustoinen, lopuksi yllättävän vetisen oloinen tunnelma?€ 12.90
5010Liedon Lihakaupan Börssin Makkara 13.04.202368Suolaa löytyy, maku säilyy,, rasvaa pursuu suuhun, jonkinlaiisa lihabiittejä massassa, tunnelma kuin juustoinen mutta lienee aivan pelkkää rasvaa, kuori sitkeähkö pistää hiukan vastaan.€ 16.90
4988Matsimoka Kvaliteet Viiner 26.01.202371Kuivahkon tuntuinen, rasvaa ja suolaa kaipaa lisää, lihaa sinänsä riittämiin, őllevorstiksi mauton ja kuiva, herätä janontunnetta kuitenkaan, lievä pippuri tulee mukaan jälkimaussa, sisältää sekä sianlihaa 72,6g että naudanlihaa 31g, sadassa garammassa tuotetta.€ 17.60
4965Kuljanka Smoked Sausage With Black Bepper 03.11.20228430% aletta tuotteessa, Hyvä ohut kuori, Lämmin tunne valtaa suun, melko lihaisa, pippureita mallikkaasti, tuntuu kuivahkolta suuntumaltaan, suolan ja pippurin pyhänliiton jäsen.€ 9.08
4904Pirkka Cheddar Grillimakkara 26.05.202271Rapea kuori, juustoinen, tuoksua jonkin verran, suolainen tunnelma, vähän jälkimakuakin.€ 11.56
4879DRD TRADICINĖS Medžiotojų Dešrelės 31.03.202282Aluksi suun valtaa savuisuus, rasvaa paljon, valkoista juonnetta massassa riittää, yllätttävä osa löytyy truteselosteestä, makkarassa käytetty ilmeisesti luuydintä, makuja riittää, makkaramassassa hiukan sattumia, jännettä ja rustoa,agraarinen tunnelma, kuin kotona teurastettu ja suoleen laskettu.€ 13.16
4873Brajlovic Tomaci Sudzuk 03.03.202279Tuhtia tavara huhu, runsasmausteinen, mausteet viittaa pizzaan, lihaisa, jopa liian lihaisa, tarjoaa vankan puruvastuksen, toimii omassa sarjassaan, toimisi jopa leikkeleenä, agraarisen rustiikki tunnelma.€ 18.67
4844Savustamon Salami Grillinakki 25.11.202177Salamirouhe 10%, lihaisa, rouhea tiukahkko rakenne, lihaa monessa muodossa mukana, suolainen, kuin ylisuuri olutsalami, pippureita paljon, riittä päästä pääähän, voisi olla mehevämpi, hukan kiuvahko tunnelma tässä olutmakkarassa€ 19.96
4799Tampereen Makosa Hodarinakki 05.08.202145suolaa, rasvaa, tiukkaa lihaa, syy tuntematon, koska lihaa ei tunnu liikoja olevan, tunnelma muualla kuin katossas, lievää parempi puruvastus, kuori rapeutuu merkittästi paistuneista kohdista, muualta tuottaa vähän vaivaa, mausteet tasaiset mutta piilossa.€ 11.50
4784Juustoportin Viinitarhurin Grilleri 03.06.202161Juustoa 8%, juustoa suorastaan roiskuaa päälle, tunnelma kuin entiseen juustopommiaikaan violaisia Öllewursteja maistellessa 90-luvulla, voisi sanoa että juuston seassa myös makkaraa, mutta juusto dominoi makuja, vaikka makkara tarjoaakin lihaisan alustan juustopommien laukaisemiseen, lihaisa grillimakkara juusto ei niin yllätyksellä, varokoon joka ensimmäisenä puraisee.€ 12.25
4783Nakki-Hannun Cheddar-Jalopeno 03.06.202189Possu tuoksuu, hyvä paistopinta, voimakkaasti yrttejä, mikä jakaa mielipiteitä, jalopeno maistuu ja tuntuu, joku yrtti tunkee hiukan läpi, makkara tuntuu mukavalta suussa, chilin poltetta jälkimaussa, välimerellinen tunnelma, possua hyvässä seurassa.€ 20.95
4762Snellman Eetvartti Cheddar-Jalopeno 29.04.202184Jalopeno 2,2% juusto 10%, juustoa runsaasti, mutta chilin tunnetta paljon, joillekin liikaa voimakkaista mausteita tykkäävälle sopivasti, makeahko joten ei jauheena sekä annosteltua chiliä, oikea chili pyssy.€ 7.75
4742Chef Wotkin’s Hirvinakki 07.01.202180Nakki pippureilla, napsahtaa siitä tietää, suolaa on, tavanomaista tunnetta.€ 14.96
4726Savo-Karjalan Cheddar Nakki 26.11.202083Mukava puruvastus, juusto hiukan epätasaisesti, rasvainen tunnelma,ravaa, liha ja suolaa, pitkä jälkimaku jossa myös pippuria esille, kuoren ja massan suhde kaipaa korjausta.€ 11.25
4711Dulano Savustettu Makkara 29.10.202062Lihaisa Lenkki, jauhettu suomipojan suuhun sopivaksi,rasvainen tunnelma, syötävä? krinokuori, suola ja rasva pääasialliset mausteet. virhemaut puuttuu, lämmitys pehmentää, maku paranee lämmityksestä, mausteita kaipaa. € 7.50
4707Tampereen Lihajalosteen Lenkkimakkara 01.10.202042Rasvan tunnetta, kiinteä rakenne, pussun liha maistuu, poikkileikkauksessa näyttäisi jotain löytyvän, jauhomaisuus tuntuu, jauhoa massassa, suutuntuma pehmeä, lyhyt jälkimaku, kaipaa sinappia vierelleen.€ 8.48
4698Poutun Muu Nakki 24.09.202024Nakin ulkonäkö arveluttaa, jo ensi puremalta moni jättää varmasti kesken, erikoinen näky, erikoinen maku ja erikoinen tunnelma muutenkin, rakenne sahajauhomainen, grilliin jää jotain keltaista, nakki kelluu siinä, joku voi ideologisista syistä nauttia tästä nakista, sopii varmasti keittoon, sellunkeittoon?€ 10.86
4685Metsärannan Iso Peura 27.08.202070Keinokuori hiukan tunnelmaa laskee aluksi, lämmitys kovettaa ja sitkistää sitä, hiukan kuivantuntuinen massa, lihaa eli possuakin on mukana, tekisikö pieni possulihan osuuden kasvattaminen jotain tai jos silavalla mentäisiin eteenpäin, puruvastus riittävä, mausteet löytyvät vasta jälkijunassa.€ 16.46
4671Palvilihan Jukolan Cheddargrilli 02.07.202082Jukola Cheddar 10%, On juustoinen, juustoa löytyy tästä, laadukasta juustoa, karkea rakenne, kannattaa jättää aikaa jäähtymiselle, lihainen, maku jotenkin sekava, juusto epätasaisesti jakautunut, yrttjä ja pippuria löytyy, välimerellinen tunnelma makkarassa, vähän suolainen.€ 10.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //