Arvostellut makkarat:

Haetaan: %timmi

Löydetty osumia: 53 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
4973Savuhovi Marskin Chorizo 24.11.202295Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos.€ 25.56
4869Makukeittiön Kasvisnakki 03.03.202231Rasvaa ja mausteita löytyy, chili selkeästi esillä, makkaran luone paljastuu ensi puraisulla, kuori aina timmi ja kerää maut itseensä tehokkaasti.€ 19.95
4513Metsärannan Aurispätkä 23.05.20197430 prossaa helpotusta hinnnassa otettu huomioon. Grillimakkarana ok, makea ja väkevä sinappi sopii hyvin, sinihome dominoi makua, jos tykkää sinihomeeesta niin no problem, massa pehmeä, vähän kampingin tuntua, juustoa paljon, kuori liian timmi makkaramassaan verrattuna.€ 8.30
4500Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo 25.04.201982Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä.€ 23.30
4376Pirkka Parhaat Salsiccia Raakamakkara 28.06.201883Possunmakua, tiukka timmi massa, puruvastus melkoinen, tasapainoiset mausteet rauhoittavat suun.€ 13.47
4271Hakkaraisen Possu Raakamakkara Fenkoli-basilika 02.11.201777Timmi, lihaisa, kuori hyvä, mausteetkin pinnassa, rasvainen, mehevä, tasapainoinen.€ 22.80
4221Wigren Chorizo Snack 27.07.201783Aiheuttaa janon, suolaa liikaa, timmi rakenne, helppo syötävyys, hyvä snack.€ 24.60
4204Turun Mestaripalvin Saunalenkki 29.06.201755Keinokuori, makkarasta voi olla vaikeaa nauttia irrottamatta kuorta, timmi tasainen amssa, jossa kutteri ei ole levännyt, peruslenkki, suola vallitseva mauste alusta loppuun. € 9.90
4115Chef Wotkin's Sörkan Herkkulenkki 01.12.201671Timmi rakenne, tiukka kuori pitää kaiken sisällään, kuori syötävä, mutta ole pakko jos ei halua, maistuu possulle, rasvaa ja suolaa paljon, melkein liian tiukka esitys.€ 9.90
4095Chef Wotkin's Hirvilenkki 27.10.201676Lihaa on, timmi rakenne, jopa liian tiivis, savun tai muun vastaavan maku tuntuu, pippuria löytyy, massa tuntuu jotenkin kuivalta, tiukka massa vaatii hiukan liian tiukan kuoren ympärilleen. Lihaa 30% hirvestä.€ 12.90
4063Kalliomäen Lammaschorizonakki 25.08.201681Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti.€ 20.00
4009Luha Sealiha Grillvorstikesed 04.05.201681Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori.€ 7.87
3998Palcarsa Chorizo Grill Picante 07.04.201678Rakenne mehukas, rasvaa valuu lautaselle ja mahaan ihan tasatahtia, rakenne todella karkea, ilhaa on jätetty perinteisellä tavalla pieneksi jauhamatta, hyvää timmiä tavaraa, chilin polte voimakas,vaikka siihen tottuukin nopeasti, jälkipoltin toimii myös hyvin.€ 12.40
3868Linnamäe Jahipreili Grillvorstid Pődralihaga 02.07.201579Tiivis on, timmi rakenne, lihaa on paljon, rasvaakin lääkärin sallimaa enemmän, jotain jäi puuttumaan huolimatta makkaran hyvästä laadusta.€ 13.40
3801Someron Palvin Täyslihanakki 05.03.201567Timmiä tavaraa saatettu suoleen, mukana myös naudanliha, antaa paljon pureskelun aihetta, tiukkaa lihaa, jopa liiankin tiukkaa, makkaran arviointi kärsii, koska joutuu kiinnittämään niin paljon huomiota nakin hienontamiseen, lihaisa nakki joka kaipaisi hiukan lisää mausteita ja massa hiukan höllentämistä.€ 13.90
3786Kivikylän Kalkkunanakki 05.02.201570Kylmänä parempaa, lämmitys jättää tuomatta uutta makuun, tiukkaa tavaraa, liiana tiukkaa voi toinen ajatella, tiukkaa lihaa, puruvastus kunnollinen, timmiä lihaa jonka alkuperästä keskustelua.€ 15.96
3681Chef Wotkin's Sörkän Herkkugrilleri 28.05.2014916,5% emmentalia, aurinkokuivattua tomaattia, sopivan rasvainen, timmi grillimakkara, kiva kokonaisuus, hyvät maut suussa heti ensimmäisellä puraisulla, tomaatti maistuu aika vallitseva maku, vähempikin riittäisi, juusto maistuu vasta jälkimaussa. € 11.90
3649Pajuniemen Herkkunakki Luomulihasta 03.04.201471Timmi nakki, kuori napsahtaa aivan oikein, makua sinänsä vähän vaikka esimerkkinakki, mausteiden puuttuminen huono jos tavallisnen nakki, luomulle voi olla anteksiantavampi koska hyvä asia, kaikki nakin perusominaisuudet kuitenkin läsnä.€ 16.63
3618Suomisen Maalaisnakki 30.01.201492Lihaisa nakki, suolaisuus häiritse, mausteet tulevat etsille timmisti, mausteita tarpeeksi, lihaisa napakka suutuntuma hyvä, kuori oivallinen ja makkaramassa sopivan rouhea, tasapainoinen maultaan, nakkia menisi useampikin suupala, mehevänoloinen ohueksi nakiksi, onnistunut massa. € 12.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //