5027 | Grillimaisteri Inferno-grillimakkara Törkeen Tulinen | 25.05.2023 | 77 | Satunnaistuote eli tehty yksi kokeiluerä myyntiin, hyvin vahva mausteutus, avaa tukkoisenkin nenän, tällä tuotteella varmasti rajoitettu käyttäjäkunta, llapsille sopimaton, rakenne melko sileänoloinen. Tätä on hyvä pitää kaapissa varalla, sukulaisten käyntejä varten? | € 11.50 |
4491 | Pirkka Luomu Nakki | 04.04.2019 | 50 | Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää. | € 11.63 |
4107 | Lest & Lammas Grillimakkara | 24.11.2016 | 89 | Robusti rakenne, massassa suuria rasvaklunsseja, todella mehevä, murea, liha vaikuttaa leikatulta eikä jauhetulta, kuin nyhtöpossua olisi tungettu porsaansuoleen, hyvin taiten tehty, epäterveellisyyttä maussa terveellisessä määrin. | € 8.00 |
4088 | Palcarsa Chorizo Curry Grill | 06.10.2016 | 80 | Tiivis rakenne, kaikkea aivan liikaa, lihaa paljon, rouhea rakenne, mausteita, chiliä ja suolaa paljon, esikuva makkara perinteisellä tavalla tehty. | € 13.75 |
4000 | Feri's Jandmade Sausages Kevätmakkara | 14.04.2016 | 86 | hyvä kuori, rakenne karkea, tuoksu vieno, massa lihaisa, maku runsas ja monipuolinen, yrtit tasapainoisesti, lammas maistuu myönteisesti, napakka, tasaisenvärinen, maku tasapainossa alusta loppuun, havaittava ylirasvaisuus puuttuu, miellyttävä tuoksu, jälkimaku hyvä, ulkonäkö karkeä, mukana sitkeämpiäkin sattumia, käsintehdyn näköinen, hyvä puruvastus, mehukas hyvä purutuntuma, robusti, maku yllättävän vieno, makumaisema tasapainoinen, kannattaa nauttia muttei liikaa koska täyttää, pelota perusmakkaranpurijaa koska tehty pieteetillä, maun puolesta niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle sopiva, sopii myös naiselliseen makuun. hieman hento pippurinen jälkimaku, rouhea, herkullinen, nam! | € 17.00 |
3851 | Zimmermann Jalopeńo-Griller | 04.06.2015 | 66 | Värikäs massa vaalealla bratwurstimaisella taustalla, maku voimakas, pikku hiljaa voimistuen, toisille polte nousee liian moneen potenssiin, toiset ihmettelevät miksi mikä lienee tällaisen makkaran tarkoitus ja kenelle tehty, polte kuitenkin hallittavissä, kipu puuttuu, silmien ja nenän nesteen tuotant pysyy hyvin normien rajoissa, suhteellisen voimakasmakuinen makkata, joka jakaa helposti mielipiteet, vaikka olekaan pahimpia maisteltuja. | € 18.15 |
3784 | Wurstmaster Polsk Kabanoss Mild | 29.01.2015 | 80 | Lihaa on, tiukkaa tavaraa, paljon lihaa käytetty, sisältö pakattu tiukkaa kuoreen, erinomainen puruvastus, pippuria, suolaa lihaa, niistä on hyvä makkara tehty! | € 14.00 |
3764 | A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega | 27.11.2014 | 89 | Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla. | € 16.65 |
3600 | Die Kurhessische Original Rhönjäger | 07.11.2013 | 83 | Vaikutelma salamimainen vaikka lihaprosentti annakaan ihan myöten, makkarassa lihaa, rasvaa, väriä, mausteita ja makuja, pureskeltavan nukava, jollekin suu jää hiukan kuivaksi, irtorasva puuttuu, vahva itsetehty tyrnisinappi sopi makkaran kanssa, makkran voisi hyvin laittaa myös Kange -testiin. | € 12.00 |
3539 | Savustamon Vursti Rökeriets Wurst | 08.08.2013 | 86 | Mausteet selkeästi esissä, maku verrattavissa aiemmin tehtyihin hyviin leikkelemakkaroihin, maut pysyvät tiukasti suussa, hyvin voimakas jälkimaku. | € 14.75 |
3113 | Lampe Kĺlpřlser | 28.10.2010 | 92 | Makkaraa! Vahva mausteutus, paljon makuja, suolaa suorastaan liikaa koska mausteutus tuo suolan esiin ylimmäksi jääden samalla itse paitsioon, rouhea rakenne, lihaa säästämättä tehty, makkarassa vahva retrotunnelma. | € 12.00 |
3053 | Haaga-Helia Sikabratwursti | 27.05.2010 | 53 | Opinnäytetyö jonka ohessa maistelimme paikassa tehtyä sinappia. Mausteita on, lämmitys pudottaa makkaran arvoa n. 90 prosenttia. Makkarassa soijamainen tunnelma, johtunee välisäilytyksestä pakasteena. Ulkonäkö vaikuttaa lupaavan rouheiselta mutta maistuu jauhoiselta. Hinta on arvio. | € 15.00 |
3040 | Snellmanin Iivari | 08.04.2010 | 66 | Kuori todella paksu, jotenkin kuivan tuntuinen, hieman vaikeasti purtava. Savua hieman, nuotiomakkaran oloinen vaikka uunissa tehty. Sinappi melkein välttämätön jotta makkaran saa syötyä. Mehevyyttä ei juuri ollenkaan. Jälkimaku ei kiva. | € 5.00 |
2879 | Kuokkamies Olutsalami | 09.12.2008 | 63 | Tehty olutjanon yllykkeeksi, sijoittelu kaupassa sopisi oluiden viereen? Suolaa enemmän kuin Puska määrää, jölkimaku voimakkaan suolainen! | € 35.10 |
2850 | Makulihan Weiswurst | 07.10.2008 | 83 | Ensivaikutelma yrttinen, mausteiden makua aika vähän, pehmeä jälkimaku, hiukan siskonmakkaran tyyliin tehty weisswurst. | € 12.90 |
2736 | Karelian Hirviryynäri | 19.02.2008 | 89 | Poikkeaa normaali ryynäristä verettämänä, ruokaisa, tehty A-luokan tarpeista, suuri lihapitoisuus vs. vähäinen ryymimakkara, jopa mausteita jälkimaussa, pippuri tunkee esille. | € 10.00 |
2582 | Knoblauchwürstl | 27.03.2007 | 83 | Suolaa runsaasti eli riittämiin, siansuoleen tehty, salamiksi purtava ei liian tiivis rakenne, sopii harvoin nautittavaksi, ei kaipaa sinappia, mausteet runsaat mutta tasapainoiset. | € 16.00 |
2458 | Kivikylän Huiluntuhti | 18.07.2006 | 50 | On kyllä hyvällä kutterilla tehty, massa hyvin hyvin jauhettua tavaraa. Lihan makua ei juuri ole, liian hyvin muussattu Mausteita on mutta vähän. Ei mikään huippu mutta ei kyllä ihan huonokaan. | € 5.50 |
2442 | Makulihan Kuuma Kurvi | 27.06.2006 | 85 | Tuoksu hyvä, karkea massa tehty hyvistä aineista, mausteita runsaasti, pitkä pippurinen jälkimaku valtaa suun miellyttävästi. | € 11.90 |
2425 | Chef Wotkin's Lasten Lauantaigrilleri | 30.05.2006 | 55 | Lihaa on, perusolemus hötöinen, vaatimaton maku, vaikka hyvistä aineista tehty ei paljon kämppinkia kummempi, sopii lasten suuhun. | € 8.90 |