Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tap

Löydetty osumia: 107 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5024Palvilihan Kouvolan Lakugrilli 25.05.202370Kuori rapea, massassa paljon tummia mausteentapaisia, paljon mausteita, jokin tunnistamaton mauste mukana, pippurikin tuntuu, yleinen polte jää suuhun viimeiseksi oleilemaan.€ 12.97
4931Chef Wotkin's Juustoportin Vuohen GR Grilleri 25.08.202276Juuston laadusta epäselvää, vuohta epäillään vahvasti, makuakin löytyy, ja mausteita, viherpippuri tuntuu ensimmäisenä myöhemmin pääosaan nousee mustapippuri, sopivan karkea massa,€ 13.75
4895Ilmajoen Salsiccia 28.04.202292Lihaa ja rasvaa löytyy, sitruunainen vivahde maussa, sinappi on tarpeeton, kuori oikein hyvä, yrttejä löytyy, tasapainoinen mausteutus, rakenne sopiva, pysyy hyvin kasassa, valmistustapa vaikuttanee lopputulokseen, maku tuntuu pitkään.€ 22.80
4881Korpelan Paholaisen Nakki 31.03.202257Puruvastusta normaalisti, tasaiseksi jauhettu massa, hiukan makeutta, chili jakutunut hiukan epätasaisesti, aiheuttaa lievää jälkipolttoa vaikkei mikää tappo polttava olekaan, ehkä siedätyshoifdoksi kohden tulisempia makkaroita, toimii muuten norminakkina.€ 10.38
4872Feri's Marokkalainen Merguez 03.03.202284Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku.€ 27.00
4866Aimo Bratwursti 24.02.202290Maksamakkaramainen maku kuten pitääkin, aito bratwursti, aika jöpäkkä tapaus, paksuutta ja pituutta riittää tuotteessa, hyvä puruvastus, mausteet hyvät ja tasapainoiset, täyttää toiveet. € 14.09
4853Pirkka Bratwursti 02.12.202188Erikoishinnoiteltu tuote, keinokuorinen, maksamakkaramaisuutta perinteiseen tapaan havaittavissa, muutenkin hyvin norminmukainen tuote, mallikappale joka ei petä eikä yllätä.€ 4.00
4845Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4831Kuoreton Kaksikko Chorizo 28.10.202176Kuoretonna tämä makkara maailmaan saapui, chili puraisee heti, pienehkö kuivakkuus asettaa kysymyksiä, lihaisa, rakenne tiivis muttei liian tiivis, joka tapauksessa lihaa löytyy ja chiliä pitkän matkaa.€ 12.29
4792Makuliha Makukeittiö Kasvismakkara 01.07.202148Kuoreton massassa erottuu heti pippuri, puruvastuksen tapaista esiintyy, siistimättä sileä massa, yllättävän kuiva, kimmoisa, muistuttaa melkein makkaraa.€ 19.95
4758Savuhovi Kerpenwursti 29.04.202178Suolaa ensimmäiseksi, rasvaa, lihaa, kuori rapea, hyvä tapasmakkara, jotain puuttuu vaikka kaikki onnistumisen aineet kasassa, hyvä yritys.€ 16.63
4743Palvilihan Juusto-jalopenogrilli 07.01.202167Juusto dominoi makua ja rakennetta, liian juustoinen, kuori vähän sitkas, mausteita tuntuu, chilin tapaista myös.€ 13.40
4729Wigren Chorizo Snack 26.11.202069Kylmänä nautittava, rasvainen, pippurin makua paljon esillä, hyvin suolainen kuten olutpalan tuleekin olla, esiruoka tai tapas-palana, voimakkaasti maustettu, vaatii runsaasti suun huuhteluun virvokkeita€ 26.50
4656HK KabanossiŽ Hoikka Grillipippuri 02.06.202076Rasvabiittejä, mustaa peruspippuria, pippuria paljon pippurimakkaraksi, täytyy olla peruspippuria, kuori hyvä mehevä, lihan maun jyrää pippuri, sopinee tapakseksi, snäck makkara, ohuempikin palanen riittää mauksi.€ 12.42
4611Bola De Toro 30.01.202089Lihainen, rasvaisa, karkeapiirteinen makkara, läskiä mukana biitteinä ja sulana, keskieurooppalaista vaikutetta, jota tapaa balttimakkaroissa, todella mehukas, epäterveellisen maukas, pippuria jälkimaussa. € 16.30
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4530Kotkan Lihamestarien Portermakkara Tuorelihamakkara 26.06.201994Maukas, kuori hyvä, makkara pysy hyvin kasassa, lihapataankin sopiva mausteyhdistelmä tai -lisä makkarassa, lihaisa, pippureita maussa, pieni suolalisä voisi parantaa entisestään, sopisi vaikka tapasmakkaraksi, maltillinen mausteutus, anna jäähtyä hiukan ennen nauintaa.€ 18.90
4481Wigren Pölser 07.03.201954punainen vähemmän syötävä kuori mutta syötävä, mausteita? Pelkkää suolaa, savua hiukan, kovaan nälkään , valmistustapa voisi olla toinen, tanskalaisen esikuvan mukainen muttei vertainen, menettelee aterian osana.€ 12.66
4474Feris Tulinen Paprika Raakamakkara 28.02.201971Maalaismainen tunnelma, hiukan polttava, kuori jää vähän sitkeäksi, hiukan kuiva, chili pysyy kurissa, valmistustapa kohtelee makkaraa epäsuotuisasti.€ 24.00
4443Mattilan Juhlalenkki 06.12.201890Pippuri erottuu, onnistunut miellyttävä mausteutus joulun tai muun juhlan hengessä, tämän makkaran tahtiin tanssii tontut, hipsun hapsun tipe tipe tap, aiheuttaa lievää kuumotusta poskissa, vaikka tasainen massa suutuntuma hyvä. € 15.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //