Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sisus

Löydetty osumia: 52 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5036Neittamon Aurajuustomakkara 29.06.202368Ohut ja rapea kuori, sisus hiukan pehmeä, maut loistavat poissaolollaan, joki pienen pieni pippuri mahdollisesti tuntuu, makkara tasainen suoritus, virheet puuttuvatja suolaa kiitettävästi.€ 12.90
5030HK KabanossiŽ Ranch 08.06.202367Joku erityinen mauste mukana, kuori oli mukava, vaikka räjähtikin auki, sisus hiukan vetelä, rasvan alta tulee esiin makuja, chilikin tuntuu löytyvän, mausteutus tulee lopulta esiin hiukan sekevana kokoelmana.€ 10.42
4970KARNI Verivorstid Jőhvikatega 24.11.20226818% verijauhetta ja 2% kuvattuja karpaloita, verta tuntuu olevan, pippuria tuntuu lievästi, sisus leviää käsiin, mehukas, kiva jälkimkau.€ 6.00
4842Tapolan Gluteiiniton Kauraryynimakkara 25.11.202176-50%, hyvä kuori, pehmeähkö sisus, pieniä vaihtoehto ryynejä, vähärasvainen, joka hiukas kuiva, kuori rapeutuu mukavasti rillissä, suolainen, suolaisempi, nostattaa janoa.€ 4.74
4839Atria Hiillos Grillimakkara Kana 04.11.202139Kuiva, puruvastus kadoksissa, b-luokan mallikappale, maku vähissä. suolaa onneksi, sisus irtoaa kuoresta, sinapillekin vaatimaton laukaisualusta.€ 4.97
4837Muu Kasvi Grillimakkara Valkosipuli-yrtti 04.11.202138Lämmitys kovettaa pinnan, rakenne sienimäinen melkein nuudelimainen, mehevän tuntuinen sisus, yrttisempi tuote, puruvastusta jäi kaipaamaan.€ 11.72
4835Wheaty Seitan Veganwurst 04.11.20214550% järkevöitystä hinnassa, kuoreton kuori jää pintaan, pehmeä sisus, rusinan makua, hernemäinen rakenne, hiukan maksalaatikkomainen vivahde tasapaksussa maussa.€ 14.95
4596Chef Wotkin's Sörkän Grillibalkan 12.12.201967Tukevan lihaisa, liikaakin puruvastusta, kuori todella paksu, voiko lihaa olla liikaa makkarassa? Pippuria tuntuu olevan, tiukka rakenne ja paksu kuori pitävät sisustan kasassa, mutta eivät helpota nauttimista.€ 11.80
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4268Kariniemen Kananpojan Grillimakkara Valkosipulivoi-p02.11.201746positiivinen kuori, maku mitäänsanomaton, sisus löysä, tasapaino pahasti haussa, jotain pieniä biittejä seassa, savuinen sivumaku.€ 15.73
4119Karni Pärli Verivorstid 29.12.201677Napakka pampula, kuori melko sitkeä mutta sitä vaaditaan, että ryynisisus pysyy kuoressa, aika irtonainen rakenne, verta löytyy paljon, maku miellyttävä, rakenne voi aiheuttaa esteetikolle mielipahaa, puolukkaa tarvitaan tämän tuotteen kanssa. Lihaa ei löydy mutta silavaa ja kamaraa kyllä.€ 7.60
3999HK KabanossiŽ Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3684Atria Hiillos Kesämaku Pehmeä Pippuri Grillimakkara 05.06.201455Pippuria näkyy massassa, mutta maussa pippurit hyvin piilossa, sisus mössöä, aitoa B-luokan makkaraa, pieni helppo pippurin kosketus maussa. Tähän makkaramassaan voi upottaa melkein mitä vain eikä maku muutu paljoa.€ 5.75
3555Pajuniemen Luomugrilleri 29.08.201388Ensimmäinen luomumakkara joka maistui hyvältä, ensimmäiseksi huomion kiinnittää sitruunamainen makuvivande, joka tuntuu sopivan aivan kohdalleen tämän makkaran makumaailmassa, erikoinen koostumus, huolimatta lihaisuudesta makkara on hyvin helposti ayötävä, kuohkea rakenne, jota pitää aisoissa hyvä kuori, suussasulavan makkaran kannattaa antaa jäähtyä ennen nauttimista, koska mehevä ja rasvainen sisus voi suuta polttaa.€ 13.66
3504Poutun Savujuustoryynäri 16.05.201370Kuori rapea, mutta sisus lötkö pysyy hyvin kasassa, ryynejä kohtuullisesti, keskiverto ryynäri, lötkömäisempi massa voisi olla hiukan kuivenpi, massan pehmeys ja laatu vaihtelee hiukan kuori sen verran paksu että pitää kaiken kosteuden sisällään.€ 7.47
3335Grillimaisteri Ykkösnyrkki Grillimakkara 26.04.201257Tasaisen sileä makkara, niin pinnalta kuin sisuskin, sopinee lapsille, perinteisen perään halajaville, selkeä urheilumakkara, joustava kuori, jauhot ja muut tarveaineet mukana, \"mykistävä\" makkara joka vaatii mukaansa sinappia ja myös kaikkia muita tarjollaolevia lisukkeit€ 2.88
3229Huhtahyvät Huhtasavu Lenkki Herkullinen 11.08.201157Tuoksuu hyvälle eikä kuoressakaan mitään valittamista ole mutta sisus hötöä sisältä, puruvastus olematon vaikka massa hyvin koossa pysyykin, ulkonaisten ominaisuuksien takia olisi voinut paljon enemmän odottaa tältä lenkiltä! Antoi odottaa muttei ymmärtänyt antaa. Pippuria jälkimaussa.€ 6.78
3052Ruokarenki Chorizo 06.05.201081Lämmittävä paprika pääosassa poltteisuudessa, pikkuisen paksuhko kuori ja sisus erottuvat selkeästi kypsennyksessä, hiukan irtorasvaa valuu pitkin suupieliä rinnuksille, vaikka lopussa chilikin hiukan puraisee, valtavirran Tex-Mex makkara.€ 11.70
3045Ruokarenki Hirvigrillimakkara 29.04.201075Makkaran lihaisa sisus kierteellä, todella hyvä syötävyys, lihaisa grillimakkara. € 11.90
3017Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri 04.02.201076Tiukka kuori joap liian paksu, kosteahko sisus, isot ryynit, kosteus vienee terää verenmausta, kohtuullisen hyvää. Hirveä 19%. € 8.47

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //