Arvostellut makkarat:

Haetaan: %puhua

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4411Henri Raffin Savustettu Ranskalainen Makkara 27.09.201879Hyvin lihaisa, kuori hiukan paksu, rasvaa isältä pojalle, makkaramassa miellyttävä, mutta maut hiukan peitossa kateissa, jälkimaussa voi hyvällä omalla tunnolla aistia pippurin, valmistustapa ei tee oikeutta ehkäpä makkaralle, vaikka pippuria ja yrttejä, mausteisesta voi puhua, lihaa, rasvaa ja suolaa, ne dominoivat makkaraa.€ 8.80
3647Saarioisen Juustoinen Uunimakkara 03.04.201472Juusto 8%, kylmänä juustoa ollenkaan, mutta lämmitys tuo juuston esiin, suorastaan julistaa JUUSTOA! Makkaran kohdalla voi suorastaan puhua rasvaisia koska rasvaisuuden tunne niin voimakas, poistettava keinokuori. € 7.90
2845Lihaniekan Olutmakkara 23.09.200882Kuori hiukan sitkas, lihaa on paljon käytetty makkaraan massa tummempi, muutakin lihaa kuin possua? Mausteita ehkä lisää tarvittaisiin makkaraan ellei tarkoitus ole antaa lihan puhua? Jälkimaussa savua ja pippuria mukana. € 13.80

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //