Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pippur

Löydetty osumia: 979 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
5117HK Maakarit® Baijerin Günther 11.04.202494Yrttejä ja pippureita tasapainoisesti, muodostaen hyvän combon, Mausteet ja muoto tuovat mieleen baijerilaisen perinnemakkaran, hyvä ohut kuori, maukas monitahoinen makkara.€ 23.04
5116Savo-Karjalan Savujuusto Grilleri 11.04.202483Lihaisa, hyvä kuori, pippureita, moys jonkinlaista juustoa mukana, maku iskee myohäisessä vaiheessa.€ 10.97
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5112Kotimaista Siskonmakkara 11.04.202462Lihaisa vaalea massa, mukana suolaa ja rasvaa, vähän pippuria.€ 8.37
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5103Savuhovi Aura® Grillinakki 29.02.202475Aura® sinihomejuusto 6%, hyvä ohut kuori, lihaa löytyy, napsahtava massa, suhteet kohdallaan, pitkähkö pippuri, juusto täydentää makua, hiukan keskittyneinä paakkuina, hyväntuoksuinen, hyvä tuote kaiken kaikkiaan.€ 18.96

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //