5138 | Poutun Grillimakkara Juustoinen | 06.06.2024 | 80 | Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu. | € 5.51 |
4390 | Liivimaa Mahe Rohumaaveise Viiner Juustuga | 02.08.2018 | 56 | Gouda juusto 13,5, todella juustoinen, happamahko maku, lihaa ainakin, vähän parempaa juustoa. | € 9.14 |
4374 | Pirkka Parhaat Pekonimakkara Raakamakkara | 28.06.2018 | 95 | Todella laadukasta lihaa, tukeva rakenne, kuori ok plus, mehevä rakenne, tuoksuu palviliha, hyvin paistettu liha, tuoksuu jumalaiselle, makkara aiheuttaa syljen ejakulaation, suussasulava, suola ja mausteet aivan tasapainiossa, tuntuu kuin söisi sisäfilettä parempaa. | € 13.47 |
4299 | Chef Wotkin's Cheddarsalami | 04.01.2018 | 85 | hyvä purutuntuma, lihaisa pikkupurtava, juustoa havaittavissa maussa, ehkä vähän parempaakin | € 25.00 |
3930 | Poutun Tofu Kasvisgrilleri | 29.10.2015 | 18 | Alhaisella hinnalla tarjouksessa 30%, jonkinlainen epäluonnollinen kuori irtoaa pannuun ja itsekseen, peitettyään epämääräistä massaa, parempaa kuin pettu, jos joku sitä on maistanut? Massa kuin puuroa löysää ja rakeista, kiinteää velliä, lihansyöjälle epämiellyttävä ja ällöttävä paketti, hintaakin laihdutettu. | € 9.00 |
3928 | Tapolan Sinihomejuustolenkki | 22.10.2015 | 51 | Sinihomejuustoa 9&, Oikein lihaisa lenkki, maussa ja tuoksussa päälle päsmäröi sinihomejuusto, hallitsee makkaraa tehden siitä hiukan yksipuolisen tuntuisen, ulkonäkö antaa odottaa parempaa, kuori paksuntuntuinen. | € 12.69 |
3888 | Korpelan Palviryynimakkara | 20.08.2015 | 67 | Maut kadoksissa, ryynejä vähän, sinappi parantaa makua, puolukka ehkä paremmin, pysyy hyvin kasassa, eikä kuoressakaan valittamista, rapeanoloinen, menee aterian osana. Reseptiä muutettu, mutta ei parempaan päin? | € 5.00 |
3881 | Merosen Nakki | 13.08.2015 | 68 | Kiinteälihainen nakki, eroaa keskimääräisestä nakista parempaan päin, oikean nakin tuntua, vaikka ruiskukuori, kuivahko, kuori napsuu kuin oikea, taasen havaittavasti pippuria, kohtuullisen maukas. | € 13.60 |
3848 | Mattilan Pekoni-Juusto Grillimakkara | 04.06.2015 | 88 | Grillimakkara, juustoa on, jotain parempaa emmental-juustoa varmaan, yllättää juustollaan, puruvastus kunnollinen makkarassa, makeus stulee esiin, mukavan rapea kuori toimii hyvin. | € 12.46 |
3786 | Kivikylän Kalkkunanakki | 05.02.2015 | 70 | Kylmänä parempaa, lämmitys jättää tuomatta uutta makuun, tiukkaa tavaraa, liiana tiukkaa voi toinen ajatella, tiukkaa lihaa, puruvastus kunnollinen, timmiä lihaa jonka alkuperästä keskustelua. | € 15.96 |
3768 | Liha-Iitin Juustoinen Uunimakkara | 04.12.2014 | 67 | Juustoa piisaa, emmental maistuu, käytetty parempaa juustoa kin moniin juustomakkaroihin, muut maut paljon piilossa, rakenne rrankka, leikkauspinta kuin kuunpintaa johtuen sulaneen juuston poistumisesta, kuori syötävä vaikka jäähtyneenä siltä välttämättä tunnukaan. | € 17.00 |
3563 | Savuhovin Palviryynäri | 05.09.2013 | 70 | Kuivahko, puolukkakastike tai survos tekisi terää tuotteelle, koossapysyvä massa, ryynejä vähemmän kuin normiryynärissä, palvirynäri, ryynärin lisälihaisuus jätti tuomatta lisää makkarana, kuori pikkuisen jäykähkö, ryynimäinen rakenne +, pippuria jälkimaussa, parempaakin ryynäriä on maisteltu, tällainen lihaisuus hiukan sopimaton, ryynäreissä voisi etsiä muita kehitysmahdollisuuksia, jotain ihan muuta? | € 7.15 |
3554 | Ekenäs Juustoknackis | 29.08.2013 | 76 | Juusto maistuu, hiukan parempaa juustoa, juusto tasoittaa makujen särmät, rasvaa ja lihaa kunnolla, hiukan liian tiukka nakiksi, jotenkin hyvä olisi harventaa rakennetta, ehkä kutterin terä voisi pyöriä toisella tapaa, lihasekoitusta voisi keventää,, jotta saataisiin paremmin syötävä nakki. | € 14.75 |
3483 | Chef Wotkin's Juustolenkki | 25.04.2013 | 81 | Chedddarjuusto 10%, Lihaisa lenkki, maussa on myös juusto, juustoa, juustoa riittää,ehkä liiankin juustoinen, kuori hiukan paksuhko, mutta kykenee siten pitämään juuston kuoren sisäpuolella, juusto hiukan parempaa laatua kuitenkin, kuitenkaan mitään leikkuujätettä juusto ole.. | € 9.90 |
3414 | Portin Luomu Järvi-Suomen Lenkki | 04.10.2012 | 49 | Parempaa kun unohtaa lämmityksen, vähän kuten HK plöö, haarukka upposi aivan liian helposti makkaraan, kuin lämmin veitsi voihin, tasaisen tappava rakenteeltaan ja muutenkin, lisältää jauholisän, ikenet riittää pureskeluun, jäljelle jää rasvainen jälkimaku. | € 8.00 |
3245 | HK Sininen Uunimakkara Juustolla | 01.09.2011 | 55 | Juusto 8%, makea suolainen lenkki, enemmän ulkonäöllisesti juustoa kuin koskaan, juusto tuntuu tahmealta suussa, kaipaisi jotain parempaa juustonvalmistuksen sivutuotetta, oiva sinapin laukaisualusta, puuttuu ainoastaan sinappi, ranskalaiset ja ketsuppi? | € 8.35 |
3244 | Eberswalder Bockwurst | 25.08.2011 | 82 | Makkarassa sileä tiivis massa, suolaa on runsaasti, parempaa kuin suomalainen perusgrillimakkara, pippurikin esiin jälkimaussa suolan seasta, suolainen tuote joka tapauksessa, ei viritetty suomalaiseen makuun vetoavaksi. Varsinainen olutmakkara! | € 7.58 |
3021 | Atria Herkkubroileri | 25.02.2010 | 70 | Yleisilme hiukan kumimainen, ei ihmeempiä makuja, sopii oluen kyytipojaksi, kylmänä menee lämmitys tuone parempaa makua, parempi perusnakki mutta selkeä siipikarjatuote! | € 4.96 |
2989 | Maistuva Grillimakkara | 01.10.2009 | 66 | Kylmänä parempaa, rakenne hötöinen ja pehmeä, helppo puraista, rasva muuttuu epämiellyttävänoloiseksi lämmitettäessä, kuori syötävä, ei maistu kuuri miltään muulta kuin rasvalta ja suolalta. | € 2.50 |
2751 | Karelian Jätkänväärä | 18.03.2008 | 59 | Sipulin ja lihan makua, raikas, karkeampi kutteri, voi olla kylmänä parempaa, paksuhko kuori juuttuu hampaisiin, makkara grilliin? | € 8.00 |