Arvostellut makkarat:

Haetaan: %paistopinta

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4783Nakki-Hannun Cheddar-Jalopeno 03.06.202189Possu tuoksuu, hyvä paistopinta, voimakkaasti yrttejä, mikä jakaa mielipiteitä, jalopeno maistuu ja tuntuu, joku yrtti tunkee hiukan läpi, makkara tuntuu mukavalta suussa, chilin poltetta jälkimaussa, välimerellinen tunnelma, possua hyvässä seurassa.€ 20.95
4478HK Camping Burgermakkarapihvi 07.03.201935paksu rasvainen kiekko, maku rasvainen, mausteet kadoksissa, ehkä käytetty hyviä tarpeita mutta lopputuloksessa toiveen varaa, parasta ruskistunut paistopinta, tarvii kipeästi jotain vierelleen, alle tai päälle.€ 7.50
4470Atria Artesaani Golden Cheddar Makkarapihvi 28.02.201967Cheddar 6%, tuoksuu possu, lihaa, suolaa pljon, ehkä liikaa, rasva jää löllöksi, makkara yllättänyt positiiviesti, parasta tummeneva paistopinta, juusto erottuu palasina masassa, mutta maku jää vajaaksi, helppo syödä.€ 10.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //