4992 | Vegan Frankfurters | 09.02.2023 | 33 | Pysyy kasassa vaikka pienirakeinen, lämmityksessä kuorimainen pinta kovettuu mutta makkara pysyy löysänä, hyvin tasainen massa, pippuri tuntuu, hiukan epämiellyttäävä suutuntuma, melkein makkara. | € 14.76 |
4837 | Muu Kasvi Grillimakkara Valkosipuli-yrtti | 04.11.2021 | 38 | Lämmitys kovettaa pinnan, rakenne sienimäinen melkein nuudelimainen, mehevän tuntuinen sisus, yrttisempi tuote, puruvastusta jäi kaipaamaan. | € 11.72 |
4685 | Metsärannan Iso Peura | 27.08.2020 | 70 | Keinokuori hiukan tunnelmaa laskee aluksi, lämmitys kovettaa ja sitkistää sitä, hiukan kuivantuntuinen massa, lihaa eli possuakin on mukana, tekisikö pieni possulihan osuuden kasvattaminen jotain tai jos silavalla mentäisiin eteenpäin, puruvastus riittävä, mausteet löytyvät vasta jälkijunassa. | € 16.46 |
4464 | HK Hot Dog Nakki | 07.02.2019 | 25 | Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi? | € 9.05 |
4114 | Maks & Moorits Tooma Verivorstikesed Lambasooles | 01.12.2016 | 87 | Pysyy hyvin kasassa, ryynejä voisi olla enempi, puolukka tekisi gutaa makkaralle, verta runsaasti 34%, runsas pippuri avaa kaikki ovet, lihaa, voimakas melkein ylimaallinen jälkimaku. | € 5.80 |
3108 | Anton & Anton Töölöläinen Luomulenkki | 21.10.2010 | 82 | Lihaisa, tiivistä tavaraa, mausteutus tukeva, makkara isolla M:llä, keinokuori hyvin kiinteä, mausteita hyvin monia, aluksi vähän mausteinen sekamelska, lopuksi suuhun jää mukava pippurinen jälkimaku, kuori lämmityksen jälkeen syötävä mutta makkaran jäähtyessä kovettuu syömäkelvottomaksi eikä irtoa helposti, kannattaa kuoria ennen valmistusta, | € 9.50 |