Arvostellut makkarat:

Haetaan: %osia

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5175Chef Wotkins Aamiaisnakki 28.11.202471Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa.€ 11.40
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
4975Rannarootsi Merevaigu Grillvorst 01.12.202264Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille.€ 6.95
4823Saunakylä Virpiön Sinihome 07.10.202175Kuorat jäävät purukumiksi pyörimään, paljon rasvaa, tkuori tosiaan vastustelee, lisää lämpöä? Keveästi tuntuu juusto, homeista taitaa olla, paikoittellen enemmän, kylmänä juusto selkeäämin esillä.€ 11.25
4356HK Maakarit® Huberin Huilu 03.05.201883Cheddar juustoa 9%, voimakas tuoksu, voimakkaat mausteet, tiukkaa lihaa, massassa paljon reikiä, niistä lienee hävinnyt sulavia makkaran osia, pippuria jälkimaussa.€ 10.90
4234Lännen Tasangon Chorizo 31.08.201780Hyvä maku, rasvaa ja chiliä riittää, puruvastusta kunnioitettava määrä, monia ruhonosia mukana, mausteet hyvät, takapotkua myös. € 13.00
4123Nőo Verivorstid Kanalihaga 05.01.20177925% verta, lihaa löydu mutta erilaisia osia kanasta ja silavaa, ryynejä ole liikaa, rakenne löysä maku hiukan makeaysä, mausteet mukavasti esillä, jälkimaku miellyttävän pippurinen. € 9.30
4099Jyväbroiler Feta-Pinaatti Grillimakkara 03.11.201656Fetaa 6%, Pinaatti 0,2%, laktoosia 0,1% sileäksi jauhettu, maku jotenkin katoavaista laatua, mahdollinen juusto näkyy ja tuntuu masassa vain rasvana vaikka yleisilme kuivahko, juuston laadussa moittimista, maku vähän tympeävivahteinen, yrttiä mutta niistä makua vähän kuten juustostakin, lihaakin, suola tuskin tuntuu. Helppohintainen.€ 9.75
4097Jamondor Chorizo Sarta 03.11.201662Chiliä suussa ja punaväriä pinnassa, perinteinen tapasmakkara, lämmitys tarpeeton, robusti rakenne, hammasäleihin jää helposti sitkeähköjä osia karkeaksi jauhetusta massasta.€ 11.40
3754Atria Uudistettu Suomalainen Juusto-Pekoni Nakki 06.11.201480Napsahtaa! Massa rouheamman näköinen ja tuntuinen, suussa sulavan juustoinen, oikea mausteutus, moni sinappi sopii, vaikka korjaamisen tarve puuttuukin kokonaan, makeahko sinappi ehkä ominta sinapille, juuston ja mausteiden suhde sopiva, maut tasapainossa, lihaa myös sopivasti nakille, minkä tosiaan voi todentaa tiukasta napsahtelusta!€ 8.30
3493Linnawursti 02.05.201373Napsahtava kuori, vaikka tuntuukin suussa hiukan paksuhkolta pureskella, makkaramassan jauhatus karkea, mehevä, valkosipulin vivahde tuntuu maussa, maustetutus aiheuttaa hiukan makeuden harhan ja suolan lisätarpeen tunteen, tuoksussa ja suussa tuntuu kuitenkin aitosianliha pekonisella kierteellä, runsas rasvaisuus luo juustoisuuden tunnun, rasva peittää muut maut ja mausteet. € 8.22
3196Tallegg Pikniku Kanagrill 01.06.201165Mukana sikaa n. 20%, nautaa n. 20% ja broileria n. 20%, massa tanakka, tuoksuu siipikarjalle, maku ja jälkimaku tunkkainen, broilerin makua, nimellisesti A-luokkaa, tosiasialliseti B-luokkaa.€ 4.00
3153A&P Schinkenknacker 27.01.201189Lihaa ja sattumia, kuten rustoa,savua sopivasti, \"audente\" puruvastus, rakenne on tosiaan extreme-karkea, sisältää runsaasti terveydelle vaarallisia aineksia(useat terveysviranomaiset voivat hyvinkin olla sitä mieltä), makkara hyvin ekologinen ellei peräti \"vihreä\" koska siinä ruhosta tarkkaan kaikki käytetty, upea ulk€ 6.50
3009Portin Ukkopekka Pekoni 07.01.201078Makua lisää vasta lämmitettynä, kuori ei meinaa napsahtaa poikki, lenkki ja grillimakkaran sekoitus, lievä jälkimaku, rakenne karkeahko joten käytetty parempia ruhonosia, punaisia sattumia, huulirasvaa valmistusmetodista koska makkara kohtuullinen rasvapitoisuudessa?€ 4.75
2222Maustebratwursti 19.04.200548Kuori vaisu ja liian ohut, makkara hajosi niin esikypsennyksessä kuin pannullakin. Sisus pehmeää tahnaa, rakenne ei tukevoitunut esikypsennyksen aikana, hötöä eli puuttui sidosaineet. Maku kuitenkin ok. Makkara ei täyttäne kaikki määritelmän osia?€ 8.50
1406Atria Prinssi Balkannakki 07.08.200170Nakiksi miellyttävä. ruokaisa. suolainen. Tosiaan balkaninmakuinen nakki.€ 5.88

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //