Arvostellut makkarat:

Haetaan: %osaa

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4931Chef Wotkin's Juustoportin Vuohen GR Grilleri 25.08.202276Juuston laadusta epäselvää, vuohta epäillään vahvasti, makuakin löytyy, ja mausteita, viherpippuri tuntuu ensimmäisenä myöhemmin pääosaan nousee mustapippuri, sopivan karkea massa,€ 13.75
4896Kontulan Tehtaan Käyrä Paras Grillimakkara? 05.05.202251Hötöä löytyy makkaran sisältä, moni makkara päältä kaunis, löysä massa, mausteet vähissä, puruvastus olematon, kuori vähän vinoilee, mutta särkyy puremalla kovemmin, kuori kaikesta huolimatta parasta osaa makkarassa, hyvin rasvaisen tuntuinen, rasvasta melkein kaikki makukin peräisin.€ 7.98
4387Damatta BBQ Grilli Chourizo Tapas Makkara/picante 26.07.201888Perusversion pysäyttää monet suolaisuudellan, massa hyvin karkeä, lihabiittien seassa silavabiittia, silavan ja suolan sinfoniaa, chili tuo oman välisoiton melko pääosaan, vaikka silavan kaappaa osan chilistä voidaan kutsua tätäkin mausteiseksi, polte jää poskiin viipymään. € 14.70
4170Elpozo Bigclassic Frankfurtinmakkara 06.04.201726Kananpojanmakua voimakkaasti, käytetty luustaviistettyä osaa ruhon sisältämästä lihankaltaisesta fractiosta, riittää mukavasti suurelle joukolle nälkäisia, epämiellyttävän liukas.€ 7.17
4145Atria Hiillos Makkarapihvi 23.02.201759Myös koneellisesti erotettua lihan osaa mukana, Littanainen makkarapihvi tekele, Maku rasvainen ja suolainen, paistuu helposti liikaa, pinalle muodostuu leipämäinen kuorrutekerros, yleisilme hyvin pieni ja hento, pistää pureskelemaan.€ 5.47
3955Tarczynski Podwawelska Zlota 07.01.201674Jokin maku hallitsee makkaraa, pitkällisen pohdinnan jälkeen makumuisti kertoo kyseessäolevan sellerin, käytetty koko ruhonosat koska eräässä makkarassa mukana luuosaa, robusti rakenne kokonaisuudessaan, mausteita tuntuu, valkosipulia ja pippureita tulee esiin makkaran hiukan jäähdyttyä, massa murenee jotenkin liian helposti suussa, otettu huonompihampainen kansanosakin huomioon, koska efforttia tarvitse tuhlata pureskeluun?€ 16.00
3669Grillimaisteri Lättysyöttö Pizza 08.05.201480Pippuria alkumaussa, pippuria kolmeneljäsosaa mausteista, muuten mausteet itämaiset mutta miellyttävät, juusto sivuosassa häiritsemättä, pippurinen jälkimaku kestää iäisyyden huolimatta suun ahkerasta huuhtelusta virvokkeilla.€ 6.45
3550Dulano Tulinen Braatwursti 15.08.201377Vähemmän kalpea makkara, näyttää päällisin puolin viattomalta, polttelu leviää suun yläosaan heti, chili jakautunut epätasaisesti, chilin vetäytyminen välillä ja taas salamahyökkäys(blitzkrieg) hetken kuluttua uudestaan, joillekin chilin määrä voi olla liikaa, toiset siitä kykenevät nauttimaan.€ 9.96
3150Hein Pausenknaller, WM-Bratwurst 20.01.20119110% Etelä-afrikkalaista bola-hiliä, ulkoasu antaa ymmärtää paprikaa chiliä mukana, makkarassa luonnetta, makua on myös chilin lisäksi, rakenne ja kuori hyvä, sopivasti rasvaa, miellyttävä suutuntuma, joten makkara häviää lautaselta vikkelään hyvän syötävyyden ansiosta. Vaikka saksalaiset eivät mestaruutta voittaneet, osaavat makkaraa tehdä!€ 10.42
472Pennan Lihan Sikahyvä 18.03.199775Penna osaa panna possun suoleen; erinomainen maku; hyvää.€ 14.29

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //