4307 | Palvimestarien Valkosipulilenkki | 25.01.2018 | 60 | Muovikuori poistettu, massassa hyvin selviä lihabiittejä, suolaa mukana, tuo mieleen jonkun leikkelemakkaran, gouter-, jahtimakkara linjalla, mieluumin goutermakkaran, rankanmakuinen oikeastaan, lämmityksessä vetäytyy kasaan ja muuttuu pinnalta kovaksi, myös grillausjäljet muodostuu pintaan helposti. | € 13.70 |
4145 | Atria Hiillos Makkarapihvi | 23.02.2017 | 59 | Myös koneellisesti erotettua lihan osaa mukana, Littanainen makkarapihvi tekele, Maku rasvainen ja suolainen, paistuu helposti liikaa, pinalle muodostuu leipämäinen kuorrutekerros, yleisilme hyvin pieni ja hento, pistää pureskelemaan. | € 5.47 |
3250 | Wurst Fennican Mexicanawurst | 01.09.2011 | 80 | Vähärasvainen, eksoottisia mausteita. Lihaa paljon muttei kuitenkaan pelkkää lihaa, voimakas maku muodostuu suuhun, uhkarohkea mausteutus voi jopa karkottaa siipiään kokeilevan makkaranmaistelijan! | € 18.95 |
3152 | Krekenavos Draugy | 27.01.2011 | 62 | Täysin mauton, rasvainen,ja hiukan vetinen makkara, jäähtyessä maku muuttuu entistä kökköisemmäksi, muovikuori jonka poistaminen lähes mahdotonta, koska makkaramassan pintaan muodostuu kuoren alle kuoreen tarttuva kerros, siskonmakkaramainen vaikutelma, makkaralla korkeintaan kuriositeetin arvo, \"Kaunaksen halvimpia | € 3.00 |
2885 | Atria Atrilli Grillimakkara | 20.01.2009 | 55 | Kylmänä timmimpi, kypsennys pehmensi rakenteen hötöksi, maku muodostuu pääosin rasvasta ja suolasta, kuori oli syötävää siinä ja siinä, ilmeisesti kuoren paksuus takasi sisällön pitkään lämpimänä pysymisen, makkara varmasti kotiotteluiden väliajan myyntimenestys. Tarjousta hinnassa. | € 1.25 |
2523 | Atria Atrilli Grillimakkara | 14.11.2006 | 48 | Pehmeä, koneellisesti eroteltua sian- ja siipikarjan lihaa, mausteet puuttuvat, tahnaa muodostuu pureskellessa suuhun, moni kakku päältä kaunis, ehdottomasti kylmänä parempaa! | € 2.97 |