Arvostellut makkarat:

Haetaan: %miksi

Löydetty osumia: 16 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4823Saunakylä Virpiön Sinihome 07.10.202175Kuorat jäävät purukumiksi pyörimään, paljon rasvaa, tkuori tosiaan vastustelee, lisää lämpöä? Keveästi tuntuu juusto, homeista taitaa olla, paikoittellen enemmän, kylmänä juusto selkeäämin esillä.€ 11.25
4801Muu Kasvisgrillimakkara Jalopeno-vuusto 05.08.202131toiset kysyy miksi ja kenelle tarkoitettu, mausteita löytyy, yrittäin hyvät chilit, useimmille aiheuttaa yskää ja muita seurauksia, puruvastus melkoinen, kuivuus vaivaa makkaraa tai sen lähisukulaista, vegaaninen makuelämys, hyvä saada vaihtoehtoja vaikka..€ 11.63
4769HK KabanossiŽ Chorizo Grillimakkara 06.05.202164Kutteri on jonkun kierroksen pyörähtänyt, tasainen massa, väriä vähän, voineeko suositella edes lapsiperheille, mausteissa jotain yritystä, mutta jäämme odottamaan vastausta miksi-kysymykseen, tästä ei piirry mitään uutta makkarataivaalle.€ 8.19
4681HK Sininen Stadion Special Lmited Edition 27.08.202036Miksi? suolaisen rasvaisen pehmeä tarpeettoman tasainen massa, suutuntuma epämiellyttävä, kuori luonnollinen, valmistuksessa kuoreen jäänyt karsinogeeni ainut, Maut muuten vähissä, jälkimaku puuttuu tyystin.€ 6.63
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4262Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna 26.10.201758Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. € 11.07
3851Zimmermann Jalopeńo-Griller 04.06.201566Värikäs massa vaalealla bratwurstimaisella taustalla, maku voimakas, pikku hiljaa voimistuen, toisille polte nousee liian moneen potenssiin, toiset ihmettelevät miksi mikä lienee tällaisen makkaran tarkoitus ja kenelle tehty, polte kuitenkin hallittavissä, kipu puuttuu, silmien ja nenän nesteen tuotant pysyy hyvin normien rajoissa, suhteellisen voimakasmakuinen makkata, joka jakaa helposti mielipiteet, vaikka olekaan pahimpia maisteltuja.€ 18.15
3799Atria Wilhelm Makkarapihvi 05.03.201551Miksi tällaisia pitää tehdĺ? Lihaisan tuntuinen, rasvaakin on, pippuria löytyy, lisääkin mausteita mahtuisi tähän tuotteeseen, sillä hilkulla -tuote.€ 7.00
3535Poutun Häjymix 24.07.201389Makkaroissa lihaa käytetty, toisten rasvaisuus suussa tuntuvaa, chilikin välillä häivähtää, perusmaut hyvin makkaramiksissä esillä myös, yksikään makkara poikennut liikaa toisesta, sekoitus toimi ja siinä oli jokaiselle jotakin.€ 7.50
3531ES Lihaisa Grillimakkara 24.07.201354Makkara herättää peruskysymyksen, miksi? Miksi tällaista makkaraa on yleensä tuotettu? Kutteri on ajellut makkaran kohdalla ylinopeutta, massa todella tasaiseksi jauhettu, mausteet on unohdettu myös tyystin, tummunut kuorikaan makua anna, sinapilla voi pelastaa mitä on pelastettavissa. Jos olet Koffin kolmoseen tykästynyt niin tässä voi olla makkara juuri sinulle!€ 4.50
3025Karelian Hirviryynäri 04.03.201088Ei perinteisen ryynärin näköistä eikä makuista, vähän ryynejä. Valkosipuli tuoksuu, napakka grillimakkara. Mukava, tiukka jälkimaku. Erikoinen kokemus, mietityttää miksi tällainen sekoitus?€ 11.90
2779Atria Wilhelm Salsa 20.05.200855Löysä makkara ja veltto esitys, paprika hallitsi makkaraa alusta loppuun, kuori jäi purukumiksi pyörimään suuhun, jälkimaku vaatimaton.€ 7.25
2582Knoblauchwürstl 27.03.200783Suolaa runsaasti eli riittämiin, siansuoleen tehty, salamiksi purtava ei liian tiivis rakenne, sopii harvoin nautittavaksi, ei kaipaa sinappia, mausteet runsaat mutta tasapainoiset. € 16.00
1813Vatajan Lisäaineeton Grillimakkara 20.05.200355Voimakas savun maku. hieman vetinen. Kuori napsahtaa hyvin. Savua myös jälkimaussa. (Miksi savunmakua. kun tuotteen nimessä ei \"varoiteta\" siit䀠8.00
1496Lihaniekan Lohigrilleri 08.01.200250Kalapullaa. Ei possua mukana? Ei rasvaa. Kuivaa. Lohta on. mutta sopii paremmin ruokamakkaraksi. Miksi siis kuori?€ 10.93
1220Wurstin Saunalenkki 03.10.200035Kuori uusiokäytettävissä pyörän sisäkumiksi. Ei herkkua. Sopii uunilenkiksi tai makkarakeittoon. Kiinteähkö massa.€ 6.72

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //