Arvostellut makkarat:

Haetaan: %makuna

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
4333Takaladon Savupekonigrilli 29.03.201881Robusti rakenne, lihaa jauhettu vähän, savu tuoksuu ja maistuu, mehukas, suolaa löytyy, pippuria mukana, jälkimakuna voimakas pippuri, hiukan puraisee makkaraa pitkä kylmäsäilytys kuin takatalvi.€ 16.90
4262Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna 26.10.201758Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. € 11.07
3533Snellmannin Nauta Eetvartti Nöt 24.07.201379Tuoksuu voimakkaasti, lihaa ja rasvaa riittää, makkara lupasi kuitenkin tuoksun perusteella enemmän kuin makuna tuntui antavan, mielenkiintoinen makkara siinä suhteessa että aluksi tullut vähäinenkään maku riittänyt jälkimakuun asti, joka puuttui tyystin, tökki Kange-testissä, makkara kaipaa jotain lisää, mausteita tai muuta kehitystyötä?€ 8.31
3139Rakvere Grillviiner Rohke Juustuga 09.12.2010689% juustoa, vähän vetinen, voinee johtua suuresta juustomäärästä ja sen laadusta, vaikuttaa suolaiselta, näkyy mistä juusto sulanut, juuston määrä estää muitten makujan erottamisen, jälkimaussa lievä pippuri, ei suuri vaan makunautinto, lautaselle jää ruskea lammikko jälkeen makkarasta ja sen sisällöstä.€ 4.50
3086Tapolan Parrillat Aurella 12.08.201089Juustoa 9%, juusto tuoksuu ja näkyy! Juustoa runsaasti, jos tarvisi arvata niin kyseessä on aurajuusto, lihaakin on juuston seassa, keinokuori hiukan himmentää makunautintoa, jos tykkää sinihomejuuston puraisusta niin OK-valinta.€ 11.80
3016Lapin Gourmetkokkien Poropojan Patukka Lisäaineeton 28.01.201050Poroa 68 ja possua 32 prosenttia,aluksi tumma pinta, kuori hyvä, massa tasaiseksi jauhettua, poro ei hikistä mutta riittämätön makunautinnoksi, kaipaa lisäkseen hilloa, melkein mikä tahansa hillo käy, mausteita ei liene käytetty lainkaan, jälkimaku puuttuu.€ 18.00
3001Chef Wotkin's Hirvibratwursti Tuoremakkara 05.11.200986Timmiä tavaraa tasaisena massana, sinappi tarpeeton, metsä on makkarassa voimakkaana läsnä, hirvenlihan makuna ka katajanmarjan tuoksuna! Tämän makkaran jälkimakua ei riitä tavanomaiset juomat laimentamaan vaan tarpeen lienee snapsi!€ 20.90
2938Chef Wotkin's Andalusia Chorizo 28.05.200992Lihaisa, hyvä mausteseos, maku jatkuu pitkään koko nautinnon ajan, mehukas lihaisa kiinteä, voimakas miellyttävä jälkimaku, tasapainoinen, esikypsennyksen jälkeen hyvänmakuinen mutta varsinainen lämpökäsittely parilasähkögrillissä teki erinomaiseksi makunautinnoksi. € 12.90
2883Atria Wanhan Ajan Makkara 13.01.200967Mössöä rakenteeltaan ja muovikuorellinen(poistui ennen kypsennystä), pieni makunautinto, mehukas ja rasvainen, hyvin liukastettu ja valahti vatsaan sukkelasti, tarjoushintainen makkara.€ 3.75
2873Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 02.12.200869Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna.€ 10.49
2872Pirkka Parhaat Buffalomakkara 02.12.200878Kylmäpalana lihaisan karkea liha- ja rasvabiittinen robusti rakenne, lämmitettynäkin massan karkeus esillä, mukana myös runsaasti makua puhjeten voimakkaana ja pitkänä jälkimakuna pippureineen.€ 10.49
2474Chef Wotkin's KebabGrilleri 22.08.200663Kutteri ollut tarkkana, ensimakuna aromivahventeen tuntu? keinosavua, jotenkin löysä, jotenkin epämiellyttävä maku.€ 8.90
2390Kivikylän Kotipalvaamon Munamakkara 14.03.200665Ei paha, hyvä aamupalaksi, maku lievästi makea, toimii hyvin sinapin kanssa! Kananmuna maistuu kylmänä eikä häiritse makuna lämmitettynäkään, Kevyempi vaihtoehto lauantaimakkaralle, sillä kyseessä kuitenkin lähinnä leikkelemakkara.€ 12.50
2032Herkkuhetken Grillicamping 11.05.200460Ei suuri makunautinto. Perinteinen grillimakkara. Kiinteämpi kuitenkin. koska on laihaisampi.€ 2.95
1611Chef Wotkin's Yrttijuustogrilleri 16.07.200260Yrttiä on. Hieman tunkkainen maku. Melko lihaisa. Ei elämää suurempi makunautiinto.€ 10.00
894Chorizo Serrano Fort 20.04.199980Makua todella löytyy!!! Pippureita. paprikaa. valkosipulia - texmexiä aitona makuna. \"Munaa\" oli !€ 17.12

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //