Arvostellut makkarat:

Haetaan: %loput

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3459Atria Juustosydän Cheddar Lenkkimakkara 13.02.2013539% juustoa, josta Che-juustoa 20% loput sulatejuustoa, Heikko esitys, massa täysin mauton ja löysä, keskellä makkaraa kulkee juustovana, joka tyhjenee leikattaessa, lenkissä vähennetty uunimakkaraksi tuunaamisen tarvetta, mahdoton makkara, vaikka tässä se nyt onkin, kannattaa odottaa että juusto jäähtyy, juustossa aika vähän cheddar-juuston makua. Juustopommit puuttuu.€ 7.48
3038Lapin Gourmetkokkien Porotytön Polku 01.04.201058Maku sokeroituu lämmityksen aiheuttaman kuivumisen seurauksena, hyvin vaikea kiuasmakkara valmistustapa ei suosi makkaraa, tarkoitettu kylmänä olutpalaksi. Poroa 70% sianlihaa loput.€ 60.00
2122Tirkkosen Kalkkuna Täyslihanakki 28.09.200470Valmistustapa hiukan väärä. rasvaton ja menmetti loputkin. lihaisa pippuria on. ei muuta maustetta tunnu. hyvää vaikka ei muistuta normaalinakkia.€ 9.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //