Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lihaprosentti

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4507Makulihan Besserwisser 09.05.201981Näyttää ravitsevalta, vähän turhankin jämäkkä, maku ihan hyvä,valkosipuli alkaa maistua, mukavan suuntäyteinen maku, yrttejä runsaasti leikkauspinnassa, lihaprosentti korkealla, yrttejä jälkimaussa ja pippuritkin.€ 16.50
4182Makulihan Olivia India 04.05.201768Hyvä kuori, erikoinen makuyhdistelmä, mausteisempi mnakkara, monille tuntematon makuyhdistelmä, joillekin jopa liian erikoinen, mauste ja lihaprosentti suuri, epätasapainoinen tuote.€ 14.39
4149Kivikylän Laivurin Lenkki 23.02.201786Aurajuuston määrä epäselvä, vaikutus samoin, lihaisa, suhteellisen karkea rakenne, rasvaa paljon mutta luultavasti lihaprosentti sitaa hyvin suuren määrn rasvaa, rasvaa siis sopivasti suhteessa makkaran olemukseen, aika hyvä kuori, aika hyvin pureskeltavaa, mausteet tasapainossa.€ 9.98
4009Luha Sealiha Grillvorstikesed 04.05.201681Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori.€ 7.87
3794Wigren Italian Snacky 26.02.201573Tukeva olutmakkara, sopii kylmänä järsittäväksi, lihaprosentti reilut sata, pippuria voisi olla enemmän, suola tulee esiin ja rasvaakin löytyy.€ 19.95
3777Kivikylän Saksalaistyyppinen Bratwurst Paistomakkara08.01.201590Lihaisa, korkea lihaprosentti tuntuu, tuntuu joistakin jopa liian korkealta, karkea mehukas rakenne, yrttejä ja pippuria pinnassa, puruvastus erinomainen, massasta erottuu punertavia ja vihreitä mausteita, pippurinen jälkimaku mukava.€ 11.15
3600Die Kurhessische Original Rhönjäger 07.11.201383Vaikutelma salamimainen vaikka lihaprosentti annakaan ihan myöten, makkarassa lihaa, rasvaa, väriä, mausteita ja makuja, pureskeltavan nukava, jollekin suu jää hiukan kuivaksi, irtorasva puuttuu, vahva itsetehty tyrnisinappi sopi makkaran kanssa, makkran voisi hyvin laittaa myös Kange -testiin.€ 12.00
3501Savumajan Pikkupoika Grillimakkara 16.05.201364Lihaisa, muuten maut kadoksissa, palkkä lihaprosentti kuitenkaan tee makkaraa, makkara sinapin tarpeessa makujen lisäämiseksi, makkaran maku alkaa pikkuisen tympiä jo kolmannen palasen kohdalla, kuori vähän jäykkä vaikka katkeaakin puremalla, ensivaikutelma hyvä mutta sitten alkaa kaipaamaan lisää, maukkaampaa kokonaisuutta tähän hintaan.€ 10.60
3454Helsingin Makkaratehtaan Puuttuva Lenkki 13.02.201368Lihaisa, mukavasti puruvastusta, mausteet vain tuntuvat puuttuvan, makkaran kohdalla varmaan luotettu riittävään lihaprosenttiin, sopinee uunimakkaraksi lisillä. Mieto sinappi antaa paljon lisää makkaralle.€ 13.30
3141Pajuniemen Luomunuotio 30.12.201072Kuori narskuu, maku vähäinen mutta lihaisa, pippuri hiipii mukaan muttei voimakkaasti, jälkimaku pysyvämpi, Luomunuotion lihaprosentti on kehittynyt väärään suuntaan.€ 10.15
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
3007Makulihan Joulumakkara 03.12.200991Rakenne tiukka ja karkea, sopimaton sellaiselle joka ei joulumausteista pidä, kova lihaprosentti, erilainen joulumakkara, rasvainen ja pitkä lälkimaku. € 13.90
2739Wőron Lepasuitsu 19.02.200846Tuntuu alhainen lihaprosentti, keinokuoren ja savuaromin keinotekoja säästämättä, savuisena sopii tumman oluen kera, kisamakkara, savu peittää tehokkaasti makkaran keskinkertaisuutta.€ 4.50
2168Maks & Moorits Snackvorstike 07.12.200480Todella lihaisa makkara. Suolaa runsaasti. Kallis. Lihaprosentti 120.€ 10.95
2167VK Ölle Padrun 07.12.200475Tiukkaa, napakkaa, lihaisaa. Kokonaisuus ok. Lihaprosentti 102.€ 5.95

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //