Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lihamainen

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4973Savuhovi Marskin Chorizo 24.11.202295Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos.€ 25.56
4845Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4778Nakki-Hannun Punajuuri-Aurajuusto Raakamakkara 27.05.202173Jo ulkonäkö jakaa mielipiteitä, kuori melko hyvä vaikka tuntuu jäävän hampaisiin,, rasvaa paljon, jotain juustoa, väri voi hiukan pelottaa, mutta makuun suurta vaikutusta, vaikka kasvikunnan tuotteita selvästi mukana, mukavan karkea melkein jauhelihamainen suutuntuma, pippuria paljon, maku toisaalta hyvin possumainen. € 20.95
4756Pirkka Parhaat Krakova Raakamakkara 29.04.202188Hyvä kuori, mehukas, murean lihaisa, mutta pysyy kasassa, rasvaa, reilun rouhe rakenne, jauhelihamainen, irtorasvaa ja rasvapalleroita massassa, tasapainoinen tuote, jotain pientä yrttisyyttä mukana, tuttu makumaailma, jäähtyessä maku vielä paranee.€ 12.46
4033Wigren Nysä Yrttinen Tuoremakkara 23.06.201684Yrttejä varmasti alkumaussa, mutta chili/jalopeno hallitsee makuja selkeästi, makkarassa lievää makeutta ylipäänsä, johtunee jalopenon aiheuttamasta makuaistimuksesta, polte pysyy hyvin hallinnassa vaikka lievää poltetta havaittavissa eli kyseessä liene chiliyhdistyksen mielimakkara, massasta jää hiukan jauhelihamainen tuntuma. € 12.40
3559Kalliomäen Lammasbratwursti 29.08.201382Yleisvakutelmaa heikentää liian tiukkalihaisuus, vaikka lammasta villasukka puuttuu mausta, ensi alkuun hiukan jauhelihamainen vaikutelma, runsas jälkimaku, oikeasti hyvä jälkimaku.€ 20.00
3252Karelian Aurajuustonakki 01.09.201176Juustoa hiukan, voi kuvitella aurajuuston maun, rakenne vähän jauhelihamainen.€ 9.00
3037Lihameister Tšillipipra Toorvorst Terav AMPS 01.04.201094Rasvaa riittää, jauhelihamainen rakenne kuten usein tuoremakkaroissa, ei uniformuinen makkara vaan mausteet jakautuneet epätasaisesti, paprikaa on, aiheuttaa jälkipolttoa poskiin, lienee chiliä mukana ja paljon muitakin mausteita. € 7.00
2127Tirkkosen Kalkkunasavulenkki 05.10.200435erittäin karkea massa. hieman kuiva. mausteita ei juurikaan. Jauhelihamainen rakenne. Kuori sitkeä mutta jotenkuten syötävissä.€ 9.90
2045Portin Venäläinen Valkosipulimakkara 25.05.200460Irtonainen rakenne. valkosipuli hallitsee makua. Rasvaa piisaa myöskin! Massa karkea. jauhelihamainen.€ 8.21

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //