Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lihaisuus

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4644HMT Raaka Kaksikko Lämminsavu Mustaleima-Valkosipuli15.05.202087Häväntuoksuinen, lihaa on, mehukas ja rasvainen, mausteita ja pippuria löytyy, yrttejä puskee pintaan, lihaisuus toteutuu mukavana suutuntumana, hyvin maistuva grillituote, 60% hinnanalentumaa.€ 6.15
4484Brennecke Aito Saksalainen Bratwursti 07.03.201993Tuoksuu perinteinen bratwursti elähdyttävä aromi, perusbrade joka juuri esittelyä kaipaa, kaikki kohdallaan, lihaisuus, makua löytyy, ulkonäkö hyvä.€ 11.85
4318Teivon Lihan Bratwursti 01.02.201889Hyvä lihaisuus , kuori hyvä, karkeahko massa, joka näyttää hyvältä, puruvastus ok, tuntuu suussa miltä, miltä hyvän makkaran tuleekin, mehukkuus tavaramerkki.€ 11.16
4241Roinilan Roinilaroihu 07.09.201770Lämmitettynä rasvaa, rasvaa paljon, chili tulee jo kielelle, kuivahtaa, pippuria paljon lihan alla, lihaisuus murenee suuhun, jälkimaku pitkä ja chilinen, voimakas mausteutus rajoittaa nauttijakuntaa, sulkee lapset pois.€ 12.50
3563Savuhovin Palviryynäri 05.09.201370Kuivahko, puolukkakastike tai survos tekisi terää tuotteelle, koossapysyvä massa, ryynejä vähemmän kuin normiryynärissä, palvirynäri, ryynärin lisälihaisuus jätti tuomatta lisää makkarana, kuori pikkuisen jäykähkö, ryynimäinen rakenne +, pippuria jälkimaussa, parempaakin ryynäriä on maisteltu, tällainen lihaisuus hiukan sopimaton, ryynäreissä voisi etsiä muita kehitysmahdollisuuksia, jotain ihan muuta? € 7.15
3559Kalliomäen Lammasbratwursti 29.08.201382Yleisvakutelmaa heikentää liian tiukkalihaisuus, vaikka lammasta villasukka puuttuu mausta, ensi alkuun hiukan jauhelihamainen vaikutelma, runsas jälkimaku, oikeasti hyvä jälkimaku.€ 20.00
3538Tuottajatorin Maalaisgrillari 08.08.201384sika n. 75% nautaa 25%.Näyttävä massa, touksuu sianlihalta, possunpaistilta, mukava kuori, tiukkalihainen tiivis makkara, pari makkaraa riittää hyvin ateriaksi, alun jälkeen mausteet kadoksissa, kunnes pippurit palaavat jälkimakuun takaisin, tavaramerkkinä lihaisuus.€ 9.40
3417Wigrenin Riistalenkki 04.10.201269Suolaisuus untuu heti kättelyssä, lihaisuus selkeänä massassa, hyvin mieto pippuri antaa lihanmaulle mahdollisuuden, irtorasva jää huulille ja suuhun hiukan tympeäntuntuisesti, kuori syötävissä.€ 12.00
2545Vammalan Olutnakki Maestro 16.01.200780Napakka, lihaisa, mausteita on. Pippurinen jälkimaku, rasvaisuus häiritsi kylmänä, muuttui miellyttäväksi lämmiettäessä, suutuntuma hyvä, lihaisuus vaikuttaa positiivisesti, sinapit eivät parantaneet.€ 8.99
1748Atria Naket 11.02.200345Jauhoinen. mössö. Teknologiaa = lihaisuus poissa. Rasvainen. tympeä.€ 6.75
1528HK:n Aitonakki 19.02.200260Vetistä. Kuori napsahtaa hyvin. Lihaisuus puuttuu. mauton.€ 4.29

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //