Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lienee

Löydetty osumia: 55 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5041Kipinä Grilliwursti 03.08.202373Keinokuori laskee aluksi mielialaa, rapsahtaa nopeasti, könkköinen tiivis massa, kanantta antaa hiukan jäähtyä rasvaisuuden antaman lämmön takia, mikä lienee käyttötarkoitus? Mausteet ja pippurit voivat olla joillekin liikaa, aika hyvä puruvastus, joku voisi pitää hyvänä olutmakkarana, € 10.90
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5018Tamminen Kipinä Kolmen Juuston Grillimakkara 27.04.202367Kuori hyvä, suolaa löytyy paljon, liikaakin, juustoa isoina klunsseina, pursuaa suuhun suorastaan, suutuntuma hyvä, vaikka juusto selkeästi pääosassa, juustot eivät varmasti epäkuranteimmasta päästä, mutta liika lienee liikaa.€ 11.08
5010Liedon Lihakaupan Börssin Makkara 13.04.202368Suolaa löytyy, maku säilyy,, rasvaa pursuu suuhun, jonkinlaiisa lihabiittejä massassa, tunnelma kuin juustoinen mutta lienee aivan pelkkää rasvaa, kuori sitkeähkö pistää hiukan vastaan.€ 16.90
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4942Kesä Camping 29.09.202252Rasvaa, suolaa ja rasvaa päämausteet, lienee sopiva nuotion polttamaksi ehkä. jauhettu tosi tasaiseksi massaksi, lihaakin mutta rasvaa kyllä riittää,€ 7.23
4898Pouttu Lite Bättre Grillimakkara 05.05.202241Ryynimäinen massa, , kuori kyllä sujuu, ryynimäinen suutuntuma, kuivaa suuta makkara, makuakin on mutta suuntuntuma sahajauhoinen, lihaakin lienee mutta jotain muuta runsaasti mukana, kuivakkuus suorastaan työntää luotaan.€ 10.90
4890Makulihan Lammasgrilleri 28.04.202269Aika kuori, suolaa paljon, lihaisa nakki, pippuria paljon lieneekö jotain kätketty voimakkaalla mausteella, erikoinen, rasvaakin mutta voisi jopa toivoa lisää mehukkuutta.€ 14.60
4877KAi NORISI MESOS Karštai Rūkytos Dešrelės 31.03.202282Lihaa runsain mitoin, valkosipulin maku vallitseva, rakenne karkean miellyttäväm, massan seassa rekiä joista lienee juusto lähtenyt liikkeelle, sen varran mehevyyttä, monipuolinen maku, puruvastus hyvä.€ 9.96
4852Wursti Joulu Raakamakkara 02.12.202185-siskonmakkaramainen olemus, valkopippuria lienee käytetty valmistuksesa, mehevä, lihaisa, lievät mausteet, tasapainoinen.€ 12.63
4735Jouluaitta Joulumakkara 03.12.202077Mausteet jouluiset joillekin jopa liian, kardemummaa, kanelia, neilikkaa, kuori aika hyvä, mausteet pääosassa, massa lienee aika perustavan laatuinen, makuja kaikenlaisia jouluisia, tuo tai vie joulumielen, riippuen maistajasta.€ 7.98
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4624Turun Mestaripalvin Paimenpoika 27.02.202085Sian- ja lampaan lihaa. Lämmitys tuo runsaan juuston esille, kylmänä piilossa, mehevä, mausteita tuntuu löytyvän, lihanlähteitä lienee useampi, juusto melko hyvin peittää tai laimentaa muut maut, rakenne kohtuu karkea nakkimaiseksi.€ 13.40
4567Pajuniemen Palvilenkki 03.10.201971Tuoksuu lihalta, kuori poistettava, suolaisen tuntuinen, puruvasrus hyvä, mausteita tuntuu, lihaa on pippuria näkyy massassa, voimakas pippurinen jälkimaku jakaa mielipiteet, leikkelemakkaran 5tuntua, mitä sillä lienee tavoiteltu?€ 11.90
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4465Makuliha Nakunakki 07.02.201967Hyvin jauhettu, jiukan savuiselta tuoksahtava nakki, maut lähes poistettu, rasvaa runsaasti tuntuu, mutta sw lienee vain tunne,kuori kateissa.€ 12.25
4388Mattilan Suomalaisen Vapaan Possun Lenkki 26.07.201882Hyvin perinteinen lenkki, joka luottaa lihaan, mausteet jäävät erottumatta, suolaa lienee lisätty, mehukas lämmitettynä. 30% maksussa hyvitystä. € 9.00
4356HK MaakaritŽ Huberin Huilu 03.05.201883Cheddar juustoa 9%, voimakas tuoksu, voimakkaat mausteet, tiukkaa lihaa, massassa paljon reikiä, niistä lienee hävinnyt sulavia makkaran osia, pippuria jälkimaussa.€ 10.90
4296Maajussi Jahti-nakki 04.01.201863Suolaa on, melko lihaisa nakki, keinokuori ok kuori suojaa hyvin makkaraa, makua paljoa, suolaa ja rasvaa, lihaakin, pakastettu, mikä lienee hävittänyt enemmälti maut, sinappi kyllä laukeaa tältäkin alustalta, 250g pakkauskoko € 15.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //