3922 | Harjun Valkosipuli-Yrttimakkara | 01.10.2015 | 93 | Kokonaisia mausteita löytyy, erityisesti leikkauspinnasta, punaista, vihreää ja keltaista, mustaa pippuria löytyy myös, täyteläinen maku, mehukas, rakenne karkea, chiliä löytyy, rasvaa riittää vaikka nesteitä poistuukin lämnmityksessä, makua paljon kokoa ajan vaikka varsinainen polte puuttuu, chiliä pitkässä jälkimaussa, | € 24.00 |
3742 | Jose Montana Butifarras | 02.10.2014 | 74 | Rankka robusti rakenne, kutteri ollut lomalla tai makkara kiertänyt sen kaukaa, isoa läskibiittiä riittää massassa, suoramainen makkara, yrttejä, valkopippuria maussa, rasva erottuu leikkauspinnasta, yrttejä jälkimaussa. Jopa liian rankan karkea kokemus. | € 17.90 |
3726 | Rannarootsi Kuldne Grillvorst | 04.09.2014 | 70 | Kuori liian tiukka sitkeähkö, rasvaa riittää, leikkauspinnasta irtoaa rasvaa, reiluja rasvabiittejä massassa, mausteitakin tulee esiin rasvan alta piilosta,joku erityinen tunnistamaton mauste dominoi makua. | € 5.50 |
3411 | Korian Palvin Pippurigrilli | 27.09.2012 | 69 | Leikkauspinnasta tihkuu nestettä, massa tasaisempi, mausteutus bratwurstimainen, rasvaisen tuntuinen, suolaa löytyy myös, suuhun jää miellyttävä maku, kuori voisi olla rapeampi, massa kosteantuntuinen, pippuri ryömii hyvin hitaasti esiin jälkimaussa. | € 10.50 |
3347 | Atria Wilhelm Feta-mustapippuri | 16.05.2012 | 79 | Aluksi juusto pursuu leikkauspinnasta, juusto maistuu, juusto tuoksuu, juusto juoksee, juusto peittää alleen makkaran pippurin, lämpenee jotenkin hitaasti, jotain muuta kuin perusgrillimakkara, makkarassa tuntuu erikoisen paljon monia erilaisia makuja, mutta jälkimaku on mukavan tasainen. | € 10.00 |