Arvostellut makkarat:

Haetaan: %laatua

Löydetty osumia: 16 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5071Hein Breslaun Bratmetwursti 30.11.202384Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön.€ 12.00
5009Pirkka Cheddar Grillimakkara 13.04.202386Oikein hyvänmakuinen, lihaisa, juusto hyvää laatua, kuori ohut ja rapea, suolan määrä oikeä, ihan makkara, puruvastustakin löytyy, mausteet tasapainoiset.€ 13.70
4975Rannarootsi Merevaigu Grillvorst 01.12.202264Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille.€ 6.95
4733HMT Helsinki Bratwurst 03.12.202089Laatua hiukan halvemmalla 30%, rapea kuori, rakenne hyvä, makua löytyy paljon, yrttejä ja pippureita, mehukas, puruvastus ja suutuntuma hyvä, pippuri jää poskiin polttelemaan jälkimaussa!€ 9.30
4623Tapolan Luomulenkki 27.02.202058Joku maku tai lähes mauton, kovasti kaipaa sinappia, lihaa on mutta, yksi palanen riittää, mikään laatua tai määrä sinappia pelasta makkaraa.€ 14.50
4604REWE Regional Bockwurst Aus Brandenburg 02.01.202065Taattua laatua, lihaisa tasainen massa, suori syötävä, hiukan savunmakua muakana, perusmakkara, rasvaa sopivasti.€ 9.30
4147Kariniemen Kananpojan Kolmen Pippurin Nakki Viisikko23.02.201761Kimmoisa, tutuntuntuinen massa, mausteet tulevat esiin heti, pippuria tuntuu, voi olla jopa useampaakin laatua, mausteita melko paljon, jälkimaussa pippurit vielä vahvistuu, vaikka yleisilme pysyykin mietona.€ 8.33
4133Lest & Lammas Krakoovi 12.01.201789Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku.€ 8.00
4099Jyväbroiler Feta-Pinaatti Grillimakkara 03.11.201656Fetaa 6%, Pinaatti 0,2%, laktoosia 0,1% sileäksi jauhettu, maku jotenkin katoavaista laatua, mahdollinen juusto näkyy ja tuntuu masassa vain rasvana vaikka yleisilme kuivahko, juuston laadussa moittimista, maku vähän tympeävivahteinen, yrttiä mutta niistä makua vähän kuten juustostakin, lihaakin, suola tuskin tuntuu. Helppohintainen.€ 9.75
3483Chef Wotkin's Juustolenkki 25.04.201381Chedddarjuusto 10%, Lihaisa lenkki, maussa on myös juusto, juustoa, juustoa riittää,ehkä liiankin juustoinen, kuori hiukan paksuhko, mutta kykenee siten pitämään juuston kuoren sisäpuolella, juusto hiukan parempaa laatua kuitenkin, kuitenkaan mitään leikkuujätettä juusto ole..€ 9.90
3382H-Hetken Pörssibratwursti 09.08.201288Pippuri tuoksuu voimakkaasti kiuas-pannulla, tuntuu myös ensimmäiseksi suussa, hyvät mausteet pippureineen joita useampaa laatua, kuori jää hiukan huonoksi miedolla lämmöllä, =>kuumuutta tarvitaan kypsennykseen, hyvä purutuntuma. € 9.90
2169Filee Őllenaks 07.12.200468Maukas salamimakkara. Virolaista laatua. Löysä. Makkarassa juustoa.€ 6.40
2094Tapolan Suomimakkara 17.08.200448Kuivahko peruslenkki. Nitriitti punertaa. Lihaisa. mutta vähärasvainen. Mitalimakkara mainoksen mukaan. Tapolan laatua!€ 5.80
2092Tapolan Pekonikeppi 17.08.200465Kultamitalilaatua mainoksen mukaan. Yllättävän kuiva. Saisi olla enemmän kosteutta. Lihaisa makkara. rasvaa saisi olla enemmän.€ 7.00
1639Chef Wotkin's Ryynimakkara 13.08.200258massa koossapysyvää laatua. Rasvaa. Kosteaa. suolaista.€ 4.00
1454Pirkka Kuorettomat Nakit 16.10.200155Tunnettua HK:n \"laatua\". Ei mitään mihin tarttua. Mitäänsanomaton. neutraal€ 4.42

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //