4958 | HK Aitonakki Amerikan PekoniŽ | 27.10.2022 | 65 | Lihateollisuuden taidonnäyte omalta osaltaan, kuori ihan ok mutta massa tummanpuhuva, rakenne jotenkin kummallinen, erikoisen makuinen, mukana savua jostain lähteestä, samanlaista syntyy kun lisätään puhdistettua savua tuoteisiin, pippuria mukana mutta muuten mausteutus jää epämääräiseksi, ei tunnu hyvältä. | € 14.86 |
4833 | Prinskorv | 04.11.2021 | 44 | näyttävä pinta, makean makuinen, vähän kummallinen maku, voi johtua pitkittyneestä kylmäsäilytyksestä, hiukan normia rankempi rakenne, rasvapalleroita massassa. | € 12.45 |
4697 | Popsi Kuoreton Grillinakki | 24.09.2020 | 43 | Porsaanlihaa ja koneellisesti eroteltua, rasvaa tuntuu löytyvän, kuori pistää vastaan, jotenkin tankean kiinteä massa, kummallinen tympeähkö jälkimaku, makea sinappi sopii. | € 5.63 |
4462 | Vatajan Ryynäripihvit | 07.02.2019 | 66 | Yllättävän erilaisen näköinen, kuori vaikeasti havaittava kunnes löytää sitkeämmän kohdan reunasta, viipaleita suuremmasta, hämmentävä, ryynärimäinen maku, eriskummallinen mutta hyvä syötävyys. | € 11.95 |
3553 | Ekenäs Knackis | 29.08.2013 | 60 | Tuoksuu sianlihalta, mukana myös hevosta, hiukan tympeähkö tuoksu ja maku, nakki jättää napsahtamatta, massa jotenkin kummallinen, eroaa perusnakista koska löytyy makua, vaikka maku toisista maku tuntuu huonolta, jotain on liikaa ja jotain tuntuu puuttuvan, lammas maistuu, ehkä sianlihan osuutta voisi kohottaa? | € 14.75 |
3505 | Grillimaisteri Jutidogi Valkosipuli | 16.05.2013 | 58 | Valkosipuli 1%, Aluksi maistuu hiukan pekoni, massa makean rasvainen, jotenkin kummallinen makkara, tympeähkö maku, rasvaa todella runsaantuntuisesti. Makea, kummallinen ja pehmeä vaikutelma tulee makkarasta, suoraan dogipägiin? | € 5.48 |
1942 | Helsingin Makkaratehtaan Linnalenkki | 09.12.2003 | 40 | Hevosen/sianlihaa. Hieman tunkkainen tuoksu. kalanmaksaöljyä! Maku mieto. mausteitakaan ei juuri lainkaan. Kummallinen tuote! | € 8.00 |