Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuivalta

Löydetty osumia: 4 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4427Polarica Pororyynimakkara 01.11.201859Hyvin tiukka makkara, mausteet loistaa poissaolollaan aluksi, yrttimäisyyttä ja pippuria tulee esiin, veri maistuu, rakenne on liian tiukka, ryynit harvassa ja makkara puntuu kuivalta.€ 11.55
4095Chef Wotkin's Hirvilenkki 27.10.201676Lihaa on, timmi rakenne, jopa liian tiivis, savun tai muun vastaavan maku tuntuu, pippuria löytyy, massa tuntuu jotenkin kuivalta, tiukka massa vaatii hiukan liian tiukan kuoren ympärilleen. Lihaa 30% hirvestä.€ 12.90
3510Harjun Chorizo Tuoremakkara 30.05.201388Kuori ohut, tuoksu yrttinen, rouheinen rakenne kuten tuoremakkaralle kuuluu, aluksi mausteet vaimeat mutta voimistuvat hetken kuluttua, maku leviää kurksusta poskiin ja ylöspäin, tasapainoinen mutta vähän lisää mausteisuutta joiltakin osin kaipaisi, ehkä lisää paprikaa tähän chorizotyyppiseen makkaraan? tuore chili on jakautunut hiukan epätasaisesti, voimakkaat mausteet, sopii chilin ystäville vaikka AKS:n Aito Chorizo -äärisiipi ei ollutkaan täysin tyytyväinen, makkara tuntui kuivalta ja jätti kuivan tunteen suuhun.€ 17.50
2421HK:n Kabanossi Grillimakkara Cheddar 23.05.200680Aluksi tuntuu kuivalta mutta loppu on vahvasti juustoa. Juustopalat ehkä hieman epätasaisesti massassa, mutta on oikein hyvän makuista. Maku on sopivan pehmeä ja pyöreä, niin että pippurisuuskin kestää jälkimakuun asti.€ 5.30

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //