4882 | Wigren Kypsät Siskonmakkara Pallerot Perinteinen | 07.04.2022 | 64 | Rasvaa ja suolaa, pelkistetty maku, antaa puruvastuksen, kuoreton pinta kuorimainen, perusmausteinen, erityistä että mausteet tulevat esille jälkimaussa, sinappi korostaa makuja, sopii moneen ruokaa varmasti lisukkeeksi. | € 16.60 |
4865 | Snellman Kunnon Savunakki | 24.02.2022 | 74 | Hyvä kuori, rasvaakin, alkumaku hyvä, jotenkin suolaisentuntuinen, jokin korostaa suolan makua, epätasapainoinen tuote, vaikka aluksi hyvältä tuntuukin. | € 11.97 |
4732 | K-Menu Lihaisa Nakkimakkara | 03.12.2020 | 56 | Kuori tuntui huonolta, maut suolaa ja rasvaa, tästä moni sinappi saa hyvän lähtöalustan, melko vaatimaton esitys, jota kuori korostaa. | € 7.27 |
4609 | Dahlmans Hardcore Krakova | 30.01.2020 | 74 | Hyvä kuori, karkea lihaisa rakenne, tanakasti tulinen ensituntuma, jälkimaku tutun tulinen, vähän tylsää kun vain yksi maku dominoi, pitkä kylmäsäilytys on voinut korostaa chiliä muitten makujen kustannuksella, mutta luultavasti chili olisi toiminut samoin tuoreessakin makkarassa. | € 14.40 |
3977 | HK Aito Nakki Lisäaineeton | 25.02.2016 | 68 | hyvä kypsennys rapeuttaa kuoren mukavasti, lihanmakua mukavasti korostaa lämmityksen karsinogeenit, aito kuori, lihaa ja suolaa. | € 8.55 |
3236 | Tapolan Parrillat Aurella | 11.08.2011 | 81 | Valmistustapa vaikuttanee makuun vahvistavasti, maukas makkara, jonka kuori rapsahtaa, suussa tuntuu runsas homejuuston maku, joka korostaa voimakkaasti suolan makua, joka dominoi jälkimakua. | € 9.80 |
3151 | Zimbo Aito Saksalainen Grillimakkara | 27.01.2011 | 70 | Melko suolainen, lämmitys korostaa, kuori on ok, \"straight forward\"-makkara, makkaran massa sopiva aiheuttaen riittävän puruvastuksen, konstailematon makkara, jossa löytyy sekä makua että rasva | € 7.50 |
2058 | Atria Wilhelm Sinihome-Valkosipuli Grillimakkara | 06.07.2004 | 78 | Valkosipuli hallitsee makua. Massa hienoksi jauhettu. Sinihomejuusto korostaa suolan makua. Kitkerä. suolainen. tympeä. | € 7.50 |