Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kastike

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4579Grillimaisteri Manchero-Sciracha 31.10.201991Juustoa 8%, Sciracha-kastiketta 3,8%. Lihaa, rasvaa ja juustoa sopivissa suhteissa, pippuria maussa mukavasti, mehevyyttä, mausteita, mausteet ja muu olemus hekellyttävän hyvässä tasapainossa.€ 9.00
4384Atria Wilhelm Smoky Bourbon 05.07.201881Väriä paljon, massa punertaa, mehukas ja kostea, mutta muusta kuin rasvasta, mausteseos kuin kastiketta, erityinen maku, jota tavoittelee, kuulu normaaliin grillimakkara mausteutukseen, hiukan savuinen tunnelma, pippuria jälkimaussa.€ 5.68
3745Mattilan Musta Gluteiiniton Mustamakkara 30.10.201475Kovin pieniä ovat suurimot, maku sinänsä kohtuullinen, kuivahko kuin vanhemmat ryynimakkarat olivat kuivia, puolukkakastike palauttaa mmehukkuutta, joten suositeltava makkaran kera.€ 10.95
3725Edun Gluteiiniton Mustamakkara 04.09.201480Kuivahko mustamakkara, pienet ryynit paksuhko kuori, pysyy hyvin kasassa, rasvaakin löytyy, vaatii mustanmakkaran kastiketta, mausteita tulee esille jälkimaussa.€ 9.95
3611Maks & Moorits Tooma Verivorstikesed Lambasooles 02.01.201490Lisäaineeton, vähärasvaisen tuntuinen, ryynit esillä selkeästi, verta mukavsti maussa, rakenne pysyy hyvin kasassa, ohut kuori muakvasti narskui ja nirskui, Tapolan puolukkakastike sopi hyvin tämän makkaran seuraan, hyvänmakuinen ja kevyentuntuinen syödä, mausteutus kohdallaan.€ 4.85
3563Savuhovin Palviryynäri 05.09.201370Kuivahko, puolukkakastike tai survos tekisi terää tuotteelle, koossapysyvä massa, ryynejä vähemmän kuin normiryynärissä, palvirynäri, ryynärin lisälihaisuus jätti tuomatta lisää makkarana, kuori pikkuisen jäykähkö, ryynimäinen rakenne +, pippuria jälkimaussa, parempaakin ryynäriä on maisteltu, tällainen lihaisuus hiukan sopimaton, ryynäreissä voisi etsiä muita kehitysmahdollisuuksia, jotain ihan muuta? € 7.15
3275Freshvale Makkaraa Currykastikkeessa 27.10.201171Toffeemainen kastike, makkara luonteeltaan nakki, jossa kova kuori ja puruvastuksenkin antava massa, maistuva tuote, välipala, jossa mukana mausteiden lisäksi puinen haarukka, curryhuurre pinnassa kiehtoo mieltä.€ 15.67
3085Lihameister Peekoni Grill 12.08.201081Rasvaa ja suolaa riittämiin, jäykähkö kuori vastustaa, pekonia mukana, pakkauksessa tullut ketsuppi-kastike antoi vähän lisää mieluumin makeahko Billnäs-sinappi antoi jotain lisää makkaran makuun, pekonisattumia kivasti makkaramassan joukossa, mukava suussa vaikka suolainen jälkimaku.€ 3.90
2686Alpengut Münchner Weisswurst 02.10.200775vaatisi hiukan kuumemman ympäristön valmistukseen kuin kiuaspannu tarjoaa mutta pehmeä hyvin miedosti maustettu lihaisa, mukana tullut kastike täydensi makkaran maun.€ 9.95
2670Alpengut Mini Berner Mit Käse 28.08.200788Makkaraosa odotettua parempi ja hyvä jo sellaisenaan eikä peittynyt alle pekonin, joka täydensi kokonaisuutta, massassa gouda ja sulatejuustoa, pehmeä jälkimaku, pekonin rasva ei jää häiritsevästi suuhun lojumaan. Bernin kastike sopi.€ 9.00
2525Bee Cheng Hiang Sausage 14.11.200625For everyone any occasion, sokeroitu makkara, sianlihaa, esanoitua riisiviinaa ja suolaa. Oudonmakeita ja lihaisia, vaatisivat jotain lisää itämaista malua, hapanimelää kastiketta? Ei suomalaiseen makuun.€ 12.50
1674Pennan Lihan Nuotiogrillimakkara 08.10.200250Täyttä tavaraa. Kuori ei ole paras mahdollinen. Liian tiukkaan pakattu. Maku neutraali. Kaipaa lisää mausteita. Kastikemakkara?€ 6.70
494Kalamestarin nakki 22.04.199770Makea; maistuu enemmän silakalta kuin kirjolohelta; kaipaisi lisukkeita (pottuja + kermaviili- kastiketta).Kuori hyvä. Halkesivat valmistettaessa.€ 7.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //