Arvostellut makkarat:

Haetaan: %karkeaksi

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
4740Metsärannan Peuragrillipätkä 07.01.202169Suolainen, nassa karkeaksi jauhettu, lihaisa, kuori rapea, puruvastusta riittää.€ 14.31
4720Savo-Karjalan Sopivan Säyseä Pippuri-Juusto Grilleri05.11.202071Karkeaksi jätetty rakenne, juusto tuntuu jotenkin heukkolaadultan, pippuri epätasapainoisesti massassa, kuori OK, jälkimaku pippuri ja suola.€ 10.95
4639Makuliha Hottis Chipotle Savuchili 07.05.202085Vähän tulisuutta ja makeutta, mehukas, chiliä löytyy, oikein ohut kuori, massa jätetty karkeaksi, kohtuullinen jälkipoltto.€ 15.63
4385Lukkarilan Chorizo 05.07.201883Mehukas, chiliä tuntuu monella tasolla, massa jauhettu mukavan karkeaksi, kuori ok, pahin tulisuus puuttuu makkarasta, mausteutus osunut oikeaan, suuntäyteinen mukava makeahko jälkimaku viipyy pidempään.€ 12.90
4340Stensĺkra Ramlöksgrill 05.04.201886Voimakas yrtti maistuu huolella, sitä on vihreänä peittona massassa, Suomessa kyseistä yrttiä ei käytetä juuri koskaan tai ollenkaan, tummaa lihaa karkeaksi jauhettuna paljon, rakenne hyvä, mausteet tasapainoiset huolimatta voimakkaista yrteist䀠12.00
4121Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton 29.12.201689Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. € 22.75
4097Jamondor Chorizo Sarta 03.11.201662Chiliä suussa ja punaväriä pinnassa, perinteinen tapasmakkara, lämmitys tarpeeton, robusti rakenne, hammasäleihin jää helposti sitkeähköjä osia karkeaksi jauhetusta massasta.€ 11.40
3607Suomisen Hirvi Makkara 28.11.201383Hirven lihaa enemmistö käytetystä, kostean mukava suutuntuma, lihan erikoisen makuista, kuori hyvä, pehmeän rasvainen maukas massa, liha jauhettu sopivan karkeaksi. € 14.97
2851Scan Bratwurst 07.10.200892Maussa tuntui suola ensin, kuori hyvä, suutuntuma rasvainen, lihaisa olemus, massa lienee jätetty tarkoituksella karkeaksi, pippuria ja kuminaa tuntuu maussa, maku jää kitalakeen viipyilemään, makkaran kanssa menee vahvempikin sinappi. Ainoa miinus että makkaran nimi hiukan harhaanjohtava.€ 9.30
2842Lihaniekan Korsikan Makkara 16.09.200886Lihaisa, kuori napsahtaa, massa tuntuu miellyttävältä ja on mukavan värinen, kutteri sopivan karkeaksi jauhava, mausteet hieman epätasaisesti jakautuneet, voimakas sinappi sopii, leikkauspintakin karkea. € 14.90
1958HK:n Sininen Juusto 20.01.200440Tuoksu hiemna tunkkainen. koostumus tahmainen. Massa jätetty karkeaksi. Juustoa 5.5 %. Ei onnistuneimmasta päästä lenkkejä.€ 5.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //