Arvostellut makkarat:

Haetaan: %karhea

Löydetty osumia: 11 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4845Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4645HMT Raaka Kaksikko Lämminsavustettu Chorizo 15.05.202060Tiukanoloinen, lihaa löytyy, tasainen karhean lihainen massa, punaertava väri vallitsee, Chili tuntuu kohtuullisesti, myös jälkipoltetta löytyy. 60% hinnasta pois.€ 6.15
4006HK KabanossiŽ Smoky Bacon & Cheese 28.04.201669tuoksu lupaa jotain , maku huono, yllättävä chili polkee aloittelevan makkaranpurijan perusoikeuksia täysin mauttomaan makkaraan, jäähtyneenä chilin maku tasoittuu mukavaksi, rasva taittaa lopulta chilin kärjen, voisi olla karheampi jauhatus, mikä vaatisi tarkempaa valikointia massan sekaan laitettavam suhteen?€ 5.40
3198Chef Wotkin's Karhunkierros 01.06.201176Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. € 18.90
3082VK Poolsuitsu Krakovi 12.08.201089Rasvaa eankasti, lihainen ja rasvainen, mausteinen ja rakenne karhea, tyyppinsä edustaja, rasvabiitit näkyvät makkarassa, joka käy kylmänäkin! Voisi hyvin korvata jääkaapissa normi-lenkin kylmäpalana.€ 5.60
2743Wőron Kuldne läti suitsuvorst 26.02.200881Rakenne ultrakarhea, suolaakin taisi olla, tiukka kuori halkesi lämmitettäessä, läskiä isoina klöntteinä pehmentämässä makuja, ei kovaa jälkimakua, savunmakua hiukan makkarassa.€ 7.00
2592Makulihan Lammassalami 17.04.200758Karhea leikkauspinta, 37% lammasta, Irtorasvaa riittämiin meittämään makuja, tarvitaan sinappia leikkaamaan rasvanmakua, mausteita paljon, ei jokapäiväinen makkara. € 23.65
2450Benjamin Possubratwursti 11.07.200668Hyvä, ohut kuori, karhea massa, ei perinteinen bratwurstin mausteutus, yrttejä havaittavissa, kaipaisi lisää mausteita tai sitten vielä vähemmän? Nyt hiukan välimallinen.€ 12.50
2296Zimbo Gourmet Chili-Pepperoni Bratwurst 09.07.200560Suolaa on ja paljon. Aika robusti versio bratwurstista. Massa on hyvin karhea ja rasvainen. Jälkimaussa maistuu vahvasti suola ja pippuri. Jäähdyttyään makkaran maku ei enää natsaa ja on, suolankin takia, hieman epätasapainoinen kokonaisuus.€ 12.00
2050Rakvere Grill Meistri Vorstike Juustuga 15.06.200473Rakenne karhea. Juustoa ON. Hyvä kuori. Perinteistä virolaista tyyliä. Alussa juusto dominoi. jälkimaussa pippuri hallitsee.€ 4.90
710Herkuttelijan Luomurilli 16.06.199860Mausteinen ( liikaa valkopippuria); maukas. karhea grillimakkara.€ 7.94

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //