4845 | Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire | 25.11.2021 | 71 | Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle. | € 23.94 |
4645 | HMT Raaka Kaksikko Lämminsavustettu Chorizo | 15.05.2020 | 60 | Tiukanoloinen, lihaa löytyy, tasainen karhean lihainen massa, punaertava väri vallitsee, Chili tuntuu kohtuullisesti, myös jälkipoltetta löytyy. 60% hinnasta pois. | € 6.15 |
4006 | HK KabanossiŽ Smoky Bacon & Cheese | 28.04.2016 | 69 | tuoksu lupaa jotain , maku huono, yllättävä chili polkee aloittelevan makkaranpurijan perusoikeuksia täysin mauttomaan makkaraan, jäähtyneenä chilin maku tasoittuu mukavaksi, rasva taittaa lopulta chilin kärjen, voisi olla karheampi jauhatus, mikä vaatisi tarkempaa valikointia massan sekaan laitettavam suhteen? | € 5.40 |
3198 | Chef Wotkin's Karhunkierros | 01.06.2011 | 76 | Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. | € 18.90 |
3082 | VK Poolsuitsu Krakovi | 12.08.2010 | 89 | Rasvaa eankasti, lihainen ja rasvainen, mausteinen ja rakenne karhea, tyyppinsä edustaja, rasvabiitit näkyvät makkarassa, joka käy kylmänäkin! Voisi hyvin korvata jääkaapissa normi-lenkin kylmäpalana. | € 5.60 |
2743 | Wőron Kuldne läti suitsuvorst | 26.02.2008 | 81 | Rakenne ultrakarhea, suolaakin taisi olla, tiukka kuori halkesi lämmitettäessä, läskiä isoina klöntteinä pehmentämässä makuja, ei kovaa jälkimakua, savunmakua hiukan makkarassa. | € 7.00 |
2592 | Makulihan Lammassalami | 17.04.2007 | 58 | Karhea leikkauspinta, 37% lammasta, Irtorasvaa riittämiin meittämään makuja, tarvitaan sinappia leikkaamaan rasvanmakua, mausteita paljon, ei jokapäiväinen makkara. | € 23.65 |
2450 | Benjamin Possubratwursti | 11.07.2006 | 68 | Hyvä, ohut kuori, karhea massa, ei perinteinen bratwurstin mausteutus, yrttejä havaittavissa, kaipaisi lisää mausteita tai sitten vielä vähemmän? Nyt hiukan välimallinen. | € 12.50 |
2296 | Zimbo Gourmet Chili-Pepperoni Bratwurst | 09.07.2005 | 60 | Suolaa on ja paljon. Aika robusti versio bratwurstista. Massa on hyvin karhea ja rasvainen. Jälkimaussa maistuu vahvasti suola ja pippuri. Jäähdyttyään makkaran maku ei enää natsaa ja on, suolankin takia, hieman epätasapainoinen kokonaisuus. | € 12.00 |
2050 | Rakvere Grill Meistri Vorstike Juustuga | 15.06.2004 | 73 | Rakenne karhea. Juustoa ON. Hyvä kuori. Perinteistä virolaista tyyliä. Alussa juusto dominoi. jälkimaussa pippuri hallitsee. | € 4.90 |
710 | Herkuttelijan Luomurilli | 16.06.1998 | 60 | Mausteinen ( liikaa valkopippuria); maukas. karhea grillimakkara. | € 7.94 |