Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kanan

Löydetty osumia: 25 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5041Kipinä Grilliwursti 03.08.202373Keinokuori laskee aluksi mielialaa, rapsahtaa nopeasti, könkköinen tiivis massa, kanantta antaa hiukan jäähtyä rasvaisuuden antaman lämmön takia, mikä lienee käyttötarkoitus? Mausteet ja pippurit voivat olla joillekin liikaa, aika hyvä puruvastus, joku voisi pitää hyvänä olutmakkarana, € 10.90
4854Baladi Mild Chicken Franks 03.02.202255Sisältää kanaa, kanannahkaa, soijaa ja psylliumkuituja, saattaa sisältää gluteiini, maito, sinappi, selleri ja muita vastaavia jäämiä. löysä esitys, lämmitys löysentää tilaan, jossa syöminen lähes mahdotonta, jota nautinnolliseksi voisi kutsua, kuoreton kuori saa palovammojen luonteisia kelloja ja paiseita pintaansa valmistuksissa, rasvaa, suolaa ja onneksi vähäinen maku juuri häiritse, aivan \"Popeda\" nakki. € 2.94
4527K-Menu Uunimakkara 26.06.201962Selvä kanan maku voi jäädä kokeneeltakin maistajalta huomaamatta, massa tiivis, makuelämys kaukana, siisti leikkauspinta=tasainen jauhatus, Turun vihreä sopii makkaran tyyliin, sisältää koneellisesti erotettua broilerin lihaa ja possun lihaa..€ 2.73
4413Kannuksen Lihakaupan Täyssavu Snack Karpalo 04.10.201885Karpaloa 9%, murea makkara, vastaavista snack salameista poikkeaa mehevyytensä puolesta, mukanan olevat marjat sopivat tuotteeseeen, suolaa löytyy, kuori sopii, täydellinen olutpala vaikka toimii muutenkin.€ 19.95
4267HK Liha & Kasvis Porkkana-palsternakka-nakki 02.11.20174227% kasvia, porkkanaa 21% palsternakkaa 6%, possuakin, kuoreton, lämmitys paranna makua, porkkanan makua aistittavissa, jos tuotekehitystä viedään eteenpäin saadaan uusi laatikkoruokatuote eineshyllyyn?€ 6.61
4218Liedon Lihakaupan Jethron Jämäkkä 27.07.201786Sian- ja Naudanlihaa, Nathriumkloridia, kananmunajauhetta, Kuori OK, sopivasti rasvainen, paljon lihaa, pippurikin vähän pistelee, valmistustapa suosii makkaraa, tiukkaa tavaraa, onko lihaa liikaakin? Sinappi paranne makkaraa, mausteista sinappia voi yrittää, mehukas ja maukas makkara.€ 14.90
4170Elpozo Bigclassic Frankfurtinmakkara 06.04.201726Kananpojanmakua voimakkaasti, käytetty luustaviistettyä osaa ruhon sisältämästä lihankaltaisesta fractiosta, riittää mukavasti suurelle joukolle nälkäisia, epämiellyttävän liukas.€ 7.17
3999HK KabanossiŽ Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3758X-tra Grillinakki 27.11.201448Kylmänä parempi, lämmitys vain naurattaa nakkia, vähäinen maku sopii lapsille, oikeasti kauhea tekele, paranee jäähtyessään, tarkoitettu tosi pahan nälän varalle, sisältää koneellisesti eroteltua siipiveikon lihaa, mukana myös kanan nahkaa.€ 2.99
3678K-Menu Savulenkki 28.05.201464Lenkki suorastaan turposi kuorestaan kypsennyksen aikana. Leikkuupinta tasainen, makkaramassa tasaiseksi ajettu, kypsä rapea kuori antaa makua, Vaikka mausteet eivät juuri häiritse jälkimaussa lievä pippuri, vähemmän ylimääräistä rasvaa, makkara kaipaa seurakseen jotain muuta. makkaran seuranhakuilmoituksessa voisi lukea, että vierelle kaivataan siloista sinappia. mehevää kinkkua, maukasta kananmunaa. paistettua perunaa yms. Savu lenkistä jää löytymättä.€ 5.75
3180VOT! Grillvorst Juustuga 05.05.201186Juustoa 7%, sianlihaa 18% ja kananlihamassaa määrittelemätön määrä, juu juu juustossa löytyy, juusto peittää muut maut aika täysin, juustopommeja, jälkimaussa pippuria esiin hieman, kuori napsuu!€ 4.64
3163COOP Rřkte Kjřttpřlser Uten Skinn 24.02.201149Rakenne löysähkö vaikkakin tiiviin tuntuinen massa, jo makkaran tuoksu järkytti herkkää maistajaa, tätä kananakkia syö kovaan nälkään, massa oli tasaiseksi jauhettua metsurin jättämää, makkara vain kylmänä nautittavaksi.€ 6.75
3131Wőro Kana Wiiner 02.12.201055Tuntuu selvää kanan makua, kuin aito ja oikea kana, kot kot.. € 3.00
2688Maks & Moorits Ahjuvorstike 16.10.200758Helppo syötävyys, Lämmitys parantaa makua,sopivan sinapin löytäminen vaikeaa tarvitsee todella mietoa,vähän pippuria ja suolaa, menee lisukkeiden kera kuten kananmuna etc.€ 5.30
2390Kivikylän Kotipalvaamon Munamakkara 14.03.200665Ei paha, hyvä aamupalaksi, maku lievästi makea, toimii hyvin sinapin kanssa! Kananmuna maistuu kylmänä eikä häiritse makuna lämmitettynäkään, Kevyempi vaihtoehto lauantaimakkaralle, sillä kyseessä kuitenkin lähinnä leikkelemakkara.€ 12.50
1979Dikser Kanagrillvorst 17.02.200458Voimakas kanan maku - ei silti pahaa. Myös hieman yrttejä mukana. Maistuu wol-pannulta. Syömiseen ei tarvitse edes ikeniä. paitsi kuoreen. Kuori sopimaton tämän valmistusmenetelmään.€ 4.00
1326Reisinäkk 27.03.200163Yllättäövän tiukka. Parhaasta päästä kanamakkaroita eli kanan maku kaukana taustalla. (Jakoi mielipiteet)€ 8.74
975Rose Brand Chicken Franks 17.08.199945Kumimaista mautonta massaa. Kananpaskaa!€ 4.03
869Maalaisserkun Naturelli Kinkkulenkki 16.03.199968Vähän rasvan huomaa - lihaa riittää. Kuori narskuva. joustava. Paistetun kananmunan maku tulee mieleen. Lihainen ruokamakkara.€ 9.25

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //