5133 | Kipinä Kolmen Chilin Grillimakkara | 30.05.2024 | 76 | Chilillä alkaa maku, mehukas, massa mukava, chiliä riittää, rasvaa chiliä ja lievää makeutta ja silleen, suutuntuma kohtuullinen, kuorta joutuu hetken työstämään purukaluilla. | € 6.68 |
4049 | Wigren Moro Chili Grilli Makkara | 28.07.2016 | 63 | Chili pinnassa jo kylmäpalassa, Lämmitys tuo chilin vain lisää eteen, tasainen massa, chilin vaikutus vain voimistuu maistelun edetessä, joutuuko makkaraa maistellessa vain miettimään minkälaista maitotuotetta pitää käyttää poltteen lievitykseen? | € 8.30 |
3801 | Someron Palvin Täyslihanakki | 05.03.2015 | 67 | Timmiä tavaraa saatettu suoleen, mukana myös naudanliha, antaa paljon pureskelun aihetta, tiukkaa lihaa, jopa liiankin tiukkaa, makkaran arviointi kärsii, koska joutuu kiinnittämään niin paljon huomiota nakin hienontamiseen, lihaisa nakki joka kaipaisi hiukan lisää mausteita ja massa hiukan höllentämistä. | € 13.90 |
3655 | Vatajan Lammasnakki | 23.04.2014 | 69 | 12% lammasta, tiukkaa tavaraa, hyvä kuori, hyvin lihaisa, pippuria jälkimaussa vaikka muuten mausteet piilossa, rasvaisenoloinen, purutuntumaa löytyy, joutuu makkaraa pureksimaan kunnolla. | € 18.90 |
3606 | Kivikylän Saksalaistyyppinen Bratwurst | 28.11.2013 | 81 | Hyvännäköinen, mutta ulkomuoto lupaa hieman liikoja, inkivääri tuoreena, makkarassa käytetty liikaa lihaa, lihaa on liikaa tai ainakin rakenne on tosi kiinteä, vaikka makkaralla hyvä suutuntuma niin joutuu vaivaa näkemään pureskellessa, puruvastusta riittää, liiaksikin, tiukan lihainen bratvursti, josta kadoksissa perinteisen saksalaisen braden maksamakkaramaisuus ainakin vaikka maistuukin ihan hyvälle. | € 10.82 |
3572 | Valla Krakov | 26.09.2013 | 86 | Rasvaa tuntuu olevan enemmänkin, epäterveellisen oloinen ja makuinen makkara, Sydänliitto kiittää, suolanmaku tulee esiin päästyään runsaan rasvan ala piilosta, jonkin verran mausteita makkarassa aivan rehellisiä rasvaköntsiä massassa, maukas maalaismakkara, pehmeän lihaisan tuntuinen, rasvaa riittää suun ulkopuolellekin pyyhkimään joutuu suupielet. Possua 37% kotkot kiekuu 24% voimalla. | € 4.75 |
3168 | Ilmajoen Lammasmakkara | 03.03.2011 | 78 | Tosi tiukkaa kamaa, Joutuu pureskelemaan, todella karkea rakenne, Bää! Antaa runsaita vaikutelmia. | € 24.00 |
3166 | Kivikylän Perinteinen Löylylenkki | 03.03.2011 | 69 | Timmiä, joutuu pureksimaan kunnolla, makua vähän, E-tuotteiden taivas? Sopii kisa- ja kotikatsomaan, aika vaatimaton lenkki, kuori ja ulkonäkö kypsennettynä suhteellisen hyvä. | € 8.90 |
3013 | Kuokkamiehen Lammasmakkara | 14.01.2010 | 59 | Tiukkaa tavaraa, joutuu pureksimaan todenteolla eli kuoressa liikaa tavaraa, lihaisa, maku pettymys, aluksi lupaa paljon mutta sitten? Mausteutus kohtuullinen mutta kevyt peittyen tavallisen sinapin alle, hiukan valkosipulia mukana, liian timmi, kuivahkokin. | € 18.38 |
2890 | Karni Hirvisnack | 27.01.2009 | 55 | Hirveä 22%, makkaraa ei tarkoitettu uunipannulla kypsennettäväksi, kylmänä hyvää, joutuu järsimään todenteolla, lihaa aikalailla, voimakas rasvan ja pippurin maku, joka kyllä tulee huomattavan jälkijunassa vaikka voimakkaasti pisteleekin kurkunpäätä. | € 25.00 |
2320 | Wieninnakki | 11.10.2005 | 50 | Huono kuori, joutuu jyystämään purtaessa. Suola maistuu häiritsevästi. Ei juuri muita makuja. Aika hyvä rakenne ja taikina. Tiukka massa. | € 4.98 |
827 | Metzgerei Juustonakki | 12.01.1999 | 65 | Lihaisa nakki; juustoa joutuu etsimään. Aika mukava kokonaisuus. | € 10.59 |