Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jonka

Löydetty osumia: 23 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95
4690Vatajan Lisäaineeton Nakki Aito Leppäsavu 03.09.202039Omituinen harmaa massa maku melkein luotaan työntävä, jonka lämmitys tuo selkeämmin esille, edes sinappi pelasta nakkia, maistuu enemmän kalapullalle kuin lihatuotteelle.€ 20.30
3818HK KabanossiŽ Pekoni & Parmesaani 02.04.201582Mukavat mausteet, rasvaa jonka määrän ilmeinen juustolisä saa tuntumaan suuremmalta samoin suolaisuuden, lihaisa, mausteinen, noista lähtökohdista olisi voinut ehkä saavuttaa jopa enemmän, aika tasainen makkara, hyvä jälkimaku.€ 8.25
3786Kivikylän Kalkkunanakki 05.02.201570Kylmänä parempaa, lämmitys jättää tuomatta uutta makuun, tiukkaa tavaraa, liiana tiukkaa voi toinen ajatella, tiukkaa lihaa, puruvastus kunnollinen, timmiä lihaa jonka alkuperästä keskustelua.€ 15.96
3770Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst 04.12.201486Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. € 15.90
3631Makulihan Maalaislenkki 13.02.201471Pinnalla ohut kuori, jonka syötävyys epävarmaa, mausteutus makeahko, maku tasapaksu yllätyksetön, jälkimaku kadoksissa, peruslenkki jonka makua parantaa sinappi, makkara joka sopii aamiaispöytään.€ 11.28
3614Bon Taimsed Viinerid 30.01.201436Soijatuote, joka parhaimpia maistettuja kasvikunnan makkaroita, Tekokuori, jonka syömäkelpoisuus arveluttaa, tasaiseksi jauhettu, jotenkin etoo, ehkä syötävä ehkei, pippuri jälkimaussa, silmät kiinni tunnista mitä on syömässä.€ 10.40
3236Tapolan Parrillat Aurella 11.08.201181Valmistustapa vaikuttanee makuun vahvistavasti, maukas makkara, jonka kuori rapsahtaa, suussa tuntuu runsas homejuuston maku, joka korostaa voimakkaasti suolan makua, joka dominoi jälkimakua.€ 9.80
3208HK KabanossiŽ A-luokan Raakamakkara Valkosipuli 16.06.201190Voimakas yrttinen maku,tuoksuu hiukan, tuntuu myös valkosipuli, suuntäyteinen maku,rakenne karkea ja napakka,hyvä pureskella, maultaan hiukan yksioikoinen makkara jonka maussa yksi yrtti dominoi ja antaa makean vivahteen makkaran maulle.(Tarjous) € 6.95
3152Krekenavos Draugy 27.01.201162Täysin mauton, rasvainen,ja hiukan vetinen makkara, jäähtyessä maku muuttuu entistä kökköisemmäksi, muovikuori jonka poistaminen lähes mahdotonta, koska makkaramassan pintaan muodostuu kuoren alle kuoreen tarttuva kerros, siskonmakkaramainen vaikutelma, makkaralla korkeintaan kuriositeetin arvo, \"Kaunaksen halvimpia€ 3.00
3053Haaga-Helia Sikabratwursti 27.05.201053Opinnäytetyö jonka ohessa maistelimme paikassa tehtyä sinappia. Mausteita on, lämmitys pudottaa makkaran arvoa n. 90 prosenttia. Makkarassa soijamainen tunnelma, johtunee välisäilytyksestä pakasteena. Ulkonäkö vaikuttaa lupaavan rouheiselta mutta maistuu jauhoiselta. Hinta on arvio.€ 15.00
3010Poutun Ruisryynäri 07.01.201083Ryynäri jonka sisus hiukan mössöä mutta toisaalta pysyy paremmin kasassa kuin esim. virolainen verijoulumakkara. Puolukka sopii hyvin oheen koska makkara kuivaa suussa. Ei liian hyvä mutta kiva maku kuitenkin.€ 5.75
2925Pajuniemen Luomupossu Luomusaunalenkki 07.04.200953Niljakas, rakenne tiivis kutteri ollut ylikierroksilla? Ehkä ei vaadittu näin kovaa kuorta koossa pysyy muutenkin, kuori syötävissä, makua ei paljonkaan paitsi lihan.€ 11.48
2899Barskaja Puszaveta Paja 17.02.200973Lenkissä lihaa, mausteita ja aika paljon makua! Huomioitava myös kontaminaatio, jonka aiheutti silmämääräisen tutkimuksen mukaan pala villalankaa, makkarassa EI käytetty lampaanlihaa.€ 13.84
2874Makulihan Juustocaponen 02.12.200888Juustoinen makkara, juustopommeja jopa, tarkoitettu juustonystäville! Mausteet piilossa juustohyökkäuksen alla jonka loppuessa pääsevät esille.€ 13.90
2833Lihaniekan Välskäri 02.09.200871Maidoton ja gluteiiniton, mukana jotain ihmeellistä yrttiä((ruohosipuli!)) runsaasti, jää arvailun varaan, mutta hyvin voimakas yrtti, jonka vaikutus tulee jopa liian kukkaisena esille!€ 7.90
2794Tapolan Parrillat Kebabkeppi 10.06.200883Lihassa outo sivumaku, mielenkiintoinen ja erikoinen mausteutus, jota ei ole aiemmin makkarassa tavattu, pippurinen ja chilinen maku, jonka polttavuus häipyy vähitellen jälkimausta vaikka säilyykin kohtuullisen vahvana, keinokuorinen.€ 11.66
2750Karelian Valkosipuli-juustonakki 18.03.200878Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? € 9.00
2166Filee Päkapikuvorst 07.12.200468Ei ole paljonkaan lihaa, mikä tuntuu maussa. Suolaa runsaahko määrä. Edullinen hinta.€ 2.63

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //