Arvostellut makkarat:

Haetaan: %harvoin

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4496Kymen Lihatukun Possu Chorizo 25.04.201992Maukas, runsaspippurinen, massa mehevä ja sopivan karkea, rasvaa runsaasti, maut suun täyttävät, mausteutus kohdallaan, huolimatta runsaasta pippurista, kuori hyvä, tällaisia tulee harvoin vastaan.€ 10.25
4468Feris Cheddar-jalopeno Raakamakkara 07.02.201980Liha ja chili narisee hampaissa, aika sekasotku, poikkeaa useista chilisistä makkaroista, siten että polte lisääntyy vaiheittain viiveellä, tosi karkea rakenne, jopa liian karkea, valtavia mölliköitä , mutta chili harvoin näin hyvä chili, sitä löytyy kaikilta tasoilta.€ 21.95
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3764A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega 27.11.201489Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla.€ 16.65
3706Wurst Fennican Mexicanawurst 31.07.201486Tirisevän maukas makkara, paljon pippuria, valmistustapa hiukan sorsii makkaraa, makkara vaatisi hiukan lisukkeita, mausteutus voimakas, massa rouhearakenteinen, erittäin pitkä jälkimaku, tällaista makkaraa tulee harvoin vastaan. € 20.90
3613Restel Bratwursti 02.01.201493Makkara tarjouksessa mutta prosenttit tuntemattomia, jäähtyessään makuja alkaa avautua paljon mukavasti, vaikka perinteinen maksamakkaramaisuus poissa, makujen kirjo korvaa asian, meheväntuntuinen, pippuria tuntuu ensipuraisulla mutta myös jälkimaussa, massan karkeus tuo mieleen raakamakkarat, suuhun jää kaipaus makkaraa kohden ja tunne siitä että vielä menisi yksi palanen ellei useampikin, mausteet tuntuvat jälkimaussa kitalaessa, harvoin tarjolla! € 3.83
3552Palvimestarien Palviryynimakkara 29.08.201391Mukavanmakuinen, suuria ryynejä kiinteän massan seassa, hyvännäköinen, suurimot suuria ja erottuvia, hyvä puruvastus, hyvä koostumut, hyvä kokonaisuus, harvoin tavattu koossapysyvä ryynäri, mausteutukseltaan mukava, hyvä maku jää pyörimään pitkäksi aikaa suuhun.€ 8.90
2847Otepään Toor-Saslökivorst 23.09.200869Erikoisenmakuinen tuttavuus tämä makkara, maussa kalanvivahteita, niin possua kuin siipikarjaakin? Harvoin nähty rasva-geysir nousi kun makkaran kuoren puhkaisi, makkara saisi hyvät mahdollisuudet grillissä kypsyessään!€ 6.00
2582Knoblauchwürstl 27.03.200783Suolaa runsaasti eli riittämiin, siansuoleen tehty, salamiksi purtava ei liian tiivis rakenne, sopii harvoin nautittavaksi, ei kaipaa sinappia, mausteet runsaat mutta tasapainoiset. € 16.00
2274Pirkka Bratwursti 26.07.200588Harvoin suomalainen bratwursti muistuttaa maultaan saksalaista esikuvaansa näin paljon, mukaan lukien maksamakkaran makuvivahteen.€ 7.80

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //