4806 | Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki | 26.08.2021 | 32 | Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen. | € 14.54 |
4504 | Poutun A-luokka | 09.05.2019 | 49 | Puruvastus huono, mössöinen massa, lämmitys pehmentää, rasvaa todella paljon, jokin sivumaku erottuu, hapan, joku yrtti lipstikka? Aika vaatimaton esitys. | € 4.75 |
4398 | Grillimaisteri Roaster Raakamakkara | 30.08.2018 | 59 | Pinta tummuu grillissä voimakkaasti, kuori ole ihan kohdallaan, mielenkiintoinen mutta tasapaksu maku, mausteus vie kohden itää, yleismaku hapanimelä. | € 10.75 |
4236 | Culinari Musta Poweri Poroverimakkara | 07.09.2017 | 81 | Massa täynnä pieniä ryynintapaisia, makeahko maku, kaipaa puolukkaa vierelleen, kuori ja massan rakenne hyvä, pysyy kasassa hyvin, maku pyöreän pehmeä, jälkimaku pitkä, viereen voisi sopia myös hapankaali. | € 12.50 |
4001 | Chef Wotkin's Bryggerin Chorizo | 14.04.2016 | 78 | Liian tulinen joillekin, hyvä koostumus, ulkonäkö hyvä, tiukka massa, rapsakka rakenne, mausteet iskevät heti, mukava suutuntuma, punertava, näkyviä sattumia, joku makuja tasoittava kuten hapankaali sopii hyvin, chili varmasti rajoittaa syöjäkuntaa, joillakin salpautuvat kaikki makureseptorit ja muu ateria jää helposti mauttomaksi, chili iskee vasta pienen odottelun jälkeen kokeneemman chilistin suuhun, ruokaisa, miellyttävä ulkonäkö, puruvastusta, sopivasti rasvaa, ärhäkkä urheilumalli, kiva herkku, etu- ja jälkipolttoja, mennee joillekin överin puolelle, polttelee ikenissä, jälkimaku aika pitkä. | € 16.90 |
3989 | Hakalan Maalaiskartanon Täyslihanakki | 31.03.2016 | 79 | Tiukahko ohuenoloinen kuori napsahtaa mukavasti, lihan makua, mukana joku hapan sitruksinen sivumaku ehkäpä valmistajan tavaramerkki, Lihaisa norminakki. | € 12.00 |
3581 | HK KabanossiŽ Grillibalkan | 03.10.2013 | 67 | Makkara vähän parempi lämmitetynä, hyvin mieto makumaailma, makkaran oheen sopisi kuin Imbississä lauantaiaamuna, valkoinen sämpylä ja hapankaali ja kylmä Karlsberg ja ohran aiheuttama krapula, makkara vaatii sinappia, mietoa sinappia, makkara yleisolemukseltaan kuitenkin perhemakkara, josta voi perheen pienimmätkään liian vahvoja makuja aistia, | € 11.50 |
2983 | Noel Chorizo A Griller-Barbeque | 10.09.2009 | 53 | Lihaa ja paprikaa suosituksia enemmän. Makkarassa kuitenkin kaiken ylitsekäyvä hapan perusmaku. jota edes todella runsas paprika pysty kumoamaan. Hapan maku on maitohappokaymisen tulos ja kuuluu tämäntyyppisiin makkaroihin, muttei sovi kaikkien suihin. | € 16.60 |
2952 | Portin UkkoPekka Sour Cream | 02.07.2009 | 69 | Rasvaa, vähän pehmeä, ihme hapan perusmaku, rasvakerros jää suuhun makkaran jälkeen, maku jotenkin sekamelska, mausteet kuin sipsipussista. Kuori jäykkä. | € 7.47 |
2911 | Palcarsa Choricitos | 10.03.2009 | 74 | Ei käy kylmänä, kuori paksu eikä pehmennyt lämmityksessä, keskimääräisen espanjalaistyyppinen, paljon paprikaa ja rasvaa ja lihaa, hapan sivumaku tyypillinen makkaralle maitohappobakteerien tuottamana, pippuria jälkimaussa, karkea makea sinappi sopinee? | € 11.90 |
2737 | Lihameistrin Lambaliha Pere Grillvorstike | 19.02.2008 | 72 | Järkyttävän hapan maku, lammas antaa makunsa, suolaa paljon, paljon makua, mausteita kaipaa lisää, mausteet pois balanssista, muodollisesti pätevä! Hyvin voimakas jälkimaku iskee takaa puun. | € 6.00 |
2594 | Metsästäjännakki | 24.04.2007 | 63 | Parempi lämpimänä kun rasva pehmenee, hapanimelä vaikutelma, joku hiukan ihmeellinen maku lienee maitohappokäymisen tulos. | € 6.00 |
2553 | Bavaskie Pivtsiki - Bavarialainen Olutmakkara | 30.01.2007 | 50 | Hennosti hapan, kiukaalla pannussa tuppasi kuivamaan, olhut, suolainen, mausteita jonkin verran, virolaiset Őllesigarit parempia, joita muistuttaa etäisesti. | € 14.88 |
2550 | Juustonakki | 23.01.2007 | 50 | Kylmänä hapanta, ei niinkään lämpimänä, lihaisa, kuivahko. Yllättävän mausteeton, jälkimaku lyhyt, lihaa lämmitettynä, rehellisesti sinappi sopii. | € 15.60 |
2525 | Bee Cheng Hiang Sausage | 14.11.2006 | 25 | For everyone any occasion, sokeroitu makkara, sianlihaa, esanoitua riisiviinaa ja suolaa. Oudonmakeita ja lihaisia, vaatisivat jotain lisää itämaista malua, hapanimelää kastiketta? Ei suomalaiseen makuun. | € 12.50 |
2511 | Bullens Pilsner Korv | 24.10.2006 | 40 | Sianlihaa ja nötköttiä, sydäntä ja keuhkoa, suola hallitsee, muut maut jäävät alle, purkkimakkaraa, Lötkö massa, säilöntäaineet maistuu, ei kovin herkku, hapan epämääräinen makkara, Syrkorv? Erikoinen maku.(Ruotsin kuuluisa herkku?) | € 7.00 |
2250 | Morl Kielbasa Jalowcova Map | 14.06.2005 | 60 | Suolaa liikaa, ihraa runsaasti, ihra ei ehtinyt läheskään sulaa, tymäkkä,täyttä lihaa, sopii hapankaalin kanssa nautittavaksi perinteiseen puolalaiseen tapaan. | € 6.88 |
1921 | RW Kabanossi | 04.11.2003 | 70 | Vanhan ajan virolainen makkara: rasvaa. lihaa. läskiä suurina biitteinä. Lievästi hapan makuvivahde. Mausteita vähänlaisesti. | € 3.15 |
1902 | Kielbasa Mysliwska Sucha | 30.09.2003 | 75 | Hyvää! Rasvaista ja suolaista! Mukavan hapanimelä maku. onnistunut mausteseos. Karkea massa. puremavastus hyvä. | € 6.00 |
1744 | Maks & Moorits Peened Grillvirstip Map | 04.02.2003 | 55 | Napsahtaa. Nitriittejä liikaa. lievähkö hapan maku. Pilaantunut???? | € 4.20 |