Arvostellut makkarat:

Haetaan: %bratwurstin

Löydetty osumia: 16 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4775Nakki-Hannun Italialainen Aamiaisnakki 27.05.202190Mukava yrttisyys, puruvastus hyvä, rasvan tuntua runsanlaisesti, pippuria, joku sitruunainen yrttisekoitus, mehukas, maut yydyttäävät, bratwurstin tyyppinen, voimakas maku jää suuhun pitkäksi aikaa.€ 20.95
4382HK MaakaritŽ Vottosen Vihellys 05.07.201888Broileria ja myös herkkutattia 9%, persoonallinen maku ja rakenne, yrttisen bratwurstin ulkonäkö ja yrttiset maut valtaa suun, massa pehmeä, mutta lihaisa, kuori hyvä, napsuu, hyvät mausteet, massa jotenkin pyöreä, kuten maut, vaikuttaa siltä, että suunnitteluun mennyt jokunen tovi, epätavanomainen valmiste, joka hiukan ellei enemmän jakaa mielipiteitä maistelijoissa, voisi olla grillissä parempi.€ 14.25
4117Chef Wotkin's Minibratwursti 01.12.201682Rakenne karkean bratwurstinen, rasvaisuus jättää mausteet hiukan peittoon, lievämakuinen, mutta sinappi korjaa asiaa, kaipaisi hiukan enemmän asennetta ja mausteita. € 14.90
3884Savuhovin Marskin Bratwurst 13.08.201583Kaikki bratwurstin perusmaut, vain yrttisyys puuttuu, kuori hiukan tukeva, valkolihainen, vähän pippuria, lihaa mukavasti, hyvä lajinsa edustaja, vaatimaton mausteutus.€ 11.00
3832Dulano Fränkische Bratwurst Chili 30.04.201588CVhili tuntuu heti, kestää maistelun ajan ja häipyy vähitellen, mutta chili kuitenkaan käy päälle ja hallitse koko makkara, alta pystyy hyvin erottamaan normaalin bratwurstin makuineen ja rakenteineen.€ 9.11
3676Chef Wotkin's Blue Cheese Bratwurst 22.05.20148210% sinihomejuustoa, bratwurstin sisältämä juusto pehmentää, juustoa tuntuu olevan liikaakin, massassa juustosattumia, miellyttävän rohkea veto, suuren juustomäärän takia parempi syödä vähän jäähtyneenpänä, grillissä voi toimia liekinheittimenä juustomäärän takia.€ 13.90
3202Rainbow A-luokan Braatvursti 05.06.201185Oikean bratwurstin makuinen ja tuntuinen, tuntui suussa hyvältä ja meni vilkkaasti kurkusta alas, toisenkin makkaran syönti kävi nopeasti. Kuori ruskistunut ja makoisa sekin. Voi suositella maisteltavaksi, ei mikään bulkkituote!€ 6.27
2946Landhof Bratwürstel 11.06.200980Pelottava ulkkis! Kalpea mutta mukava rakenne, saa pureskella, valkopippuri esiin jäähtyessä, maku ja tuoksu hyvä, ei tyyppibrade vaikka täyttääkin bratwurstin perusvaatimukset.€ 11.00
2746Atria Wilhelm Raakamakkara 11.03.200894Esikypsytetty keittämällä, bratwurstin mausteet, tuoksui miellyttävälle, massa karkea, pehmeä suuntäyttävä maku, suutuntuma hyvä, mausteet kasassa, jälkimaku hyvä, mausteet selkeästi erotettavissa mutteivat kuitenkaan olleet etualalla varastamassa showta saavuttaen lähes maksimioptimin! € 9.90
2730Hakalan Premiun Class Bratwursti 29.01.200892Hiukan maksamakkaramainen bratwurstinen maku, makkara natisee hampaissa kuin hyvän bratwurstin tuleekin, varovaisesti maustettu, tasapainoinen maultaan, mausteet esiintuova suuntäyttävä jälkimaku tasainen ja pitkä, hyvin pitkä.€ 6.50
2629Gero Geick Yrttibratwursti 26.06.200780Erittäin hyvä rakenne, bratwurstin makua ja tuntua, valkosipuli dominoi kuitenkin, perusbratwurst, lihainen, kiva kuori.€ 9.90
2450Benjamin Possubratwursti 11.07.200668Hyvä, ohut kuori, karhea massa, ei perinteinen bratwurstin mausteutus, yrttejä havaittavissa, kaipaisi lisää mausteita tai sitten vielä vähemmän? Nyt hiukan välimallinen.€ 12.50
1140Kuokkamies Bratfursti 06.06.200075Bratwurstin oloinen. Makua mahtuu. hiukan kuiva. Ei hirveästi mausteita. Ihan hyvä brade.€ 12.61
1075Korpelan Thüringer-Bratwurst 29.02.200060Napakka. paksu bratwursti. Mausteitakin löytyy. mutta kiuas ei ole bratwurstin paras valmistuspaikka. Vähän vetinen. vaisu.€ 8.07
1049Hareico Grill-Thüringer 27.01.200093Napakkaa ja maukasta! Tällaista bratwurstin pitää olla.€ 5.88
624Portin Joulumakkara 09.12.199748Kuumaa; tuoksu bratwurstinen; makua ei kovin hirveästi = neutraali€ 6.55

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //