4560 | Wildea Pororyynimakka | 26.09.2019 | 69 | Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi. | € 11.80 |
4481 | Wigren Pölser | 07.03.2019 | 54 | punainen vähemmän syötävä kuori mutta syötävä, mausteita? Pelkkää suolaa, savua hiukan, kovaan nälkään , valmistustapa voisi olla toinen, tanskalaisen esikuvan mukainen muttei vertainen, menettelee aterian osana. | € 12.66 |
4315 | Stensĺkra Vildsvinkorv | 01.02.2018 | 85 | Sisältää Villisian, sian ja naudanlihaa. Rakenne hyvä, puruvastus myöskin, materiaali muuta kuin tavallista lihaa, kutteri ollut väljällä asetuksella, karkean lihaisa, miellyttävät mausteet, massa sopivan mehevä, sopii monien aterian vaihtoehtojen kylkeen. | € 13.50 |
3888 | Korpelan Palviryynimakkara | 20.08.2015 | 67 | Maut kadoksissa, ryynejä vähän, sinappi parantaa makua, puolukka ehkä paremmin, pysyy hyvin kasassa, eikä kuoressakaan valittamista, rapeanoloinen, menee aterian osana. Reseptiä muutettu, mutta ei parempaan päin? | € 5.00 |
2194 | Dulano Bratwurst | 22.02.2005 | 75 | Hieno maksamakkaramainen maku, ei voimakkaasti maustettu, tasapainoinen, lihaisa patukka = fratukka, mukava suutuntuma, helposti pureskeltava, hyvä jälkimaku, ruokaisa makkara, joka pääsee oikeuksiinsa juhlavan aterian osana. | € 4.43 |
1517 | Karelian Lohigrilleri | 05.02.2002 | 50 | Tasapaksu massa. Kalapullamakkara. Sopii kala-aterian yhteyteen. | € 6.69 |