Arvostellut makkarat:

Haetaan: %anna

Löydetty osumia: 74 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5088Evergreen Veganski Sojini Valjcki 25.01.202421Risuaitaa kun pensas suussa, lämmitys tuhoaa makkaramaisuuden, leipämäinen suutuntuma ja makukin, mausteet ja rakenne tuovat mieleen falafel-pyörykät, kannattaa syödä nopeasti sillä maku ei jäähtyessä ainakaan parane.€ 13.83
5046Pirkka Grillaa Bratwursti 31.08.202388Hyvä rakenne ja suutuntuma, maksamakkaramaisuus lievempänä kuin monissa muissa bratwursteissa, miellyttävän makuinen, herkkua, pippuria jälkimaussa, määrä sopuisa, pitkä jälkimaku vie kielenkannat mukanaan. € 12.00
4975Rannarootsi Merevaigu Grillvorst 01.12.202264Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille.€ 6.95
4966Rannarootsi Sealihasardell 18.11.202258Kaipaa sinappia, tasapainoinen, sopii hampaalle kuin hampaalle, tasainen massa muita mausteita kuin rasva ja suola löydy, kuori hiukan purukumimainen, lämmitys varsinaisesti paranna makua.€ 6.45
4919Grillimaisteri Leiskuva Savujuusto 30.06.202279Voimakas maku, juustoa ei juuri löydy, tasapainoinen maku sattuessaan juusto jakautunut epätasan, pippuri selvästi esillä, jäähtyneenä pippuri esille, kannattaa nälkäisen hiukan odottaa, juusto riittämätön.€ 7.16
4854Baladi Mild Chicken Franks 03.02.202255Sisältää kanaa, kanannahkaa, soijaa ja psylliumkuituja, saattaa sisältää gluteiini, maito, sinappi, selleri ja muita vastaavia jäämiä. löysä esitys, lämmitys löysentää tilaan, jossa syöminen lähes mahdotonta, jota nautinnolliseksi voisi kutsua, kuoreton kuori saa palovammojen luonteisia kelloja ja paiseita pintaansa valmistuksissa, rasvaa, suolaa ja onneksi vähäinen maku juuri häiritse, aivan \"Popeda\" nakki. € 2.94
4841Korpelan Grillimakkara 25.11.202150Kuori paras osa pitää rasvaisen tuntuisen mössön sisällään, kuori paahtuu kauniisti vaikka turhan tanakka, maut kateissa, lämmitys paranna makua, vaikka lihaakin, puruvastus puuttuu.€ 8.47
4838Metsärannan Hienopeura 04.11.202180Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. € 24.45
4812Atria Kunnon Arki Kevyt 12% Snack Nakki 02.09.202142Koneellisesti erotettu broileria, tihkuu pintaan jotain, erittäin mössö rakenne, puruvastus kadoksissa, hampaat tarpeettomat käyttöliittymänä, lämmitys kannattaa unohtaa, kylmänä sisään.€ 6.39
4704HK Sininen Juhla Lenkki 01.10.202049Suola ja rasva dominoi, pehmyt ja löysä massa, joku epäilyttävä tai muuten sopimaton maku, mausteet kateissa, myös jälkimaku vaikea, lämmitys ei paranna makua, päinvastoin jos mahdollista, voisi kysyä että missä juhlat?€ 3.98
4671Palvilihan Jukolan Cheddargrilli 02.07.202082Jukola Cheddar 10%, On juustoinen, juustoa löytyy tästä, laadukasta juustoa, karkea rakenne, kannattaa jättää aikaa jäähtymiselle, lihainen, maku jotenkin sekava, juusto epätasaisesti jakautunut, yrttjä ja pippuria löytyy, välimerellinen tunnelma makkarassa, vähän suolainen.€ 10.40
4648Makuliha Eräjorma Grillimakkara 20.05.202045Varmasti grillikesän kohokohta monella epäohjeidenmukaisella Kansallispuiston leirinuotiolla, rasvaa rasvaa ja suolaa, aivan höttöä, pippuisen pippuria jälkimaussa, vaikka tuokin lapsuuden kokemusmaaailman mieleen ei kannata ontaa muistoille valtaa tämän makkaran ollessa kyseessä.€ 10.35
4600Kotimaista Kevytnakki 02.01.202044Lämmityksessä löysä lässähti, löytyypi puruvastusta vähän ja broilerin nahkaa, suolaa pikkuisen, hampaat tarpeettomat mutustamiseen, kuoreton, tuotteen lämmitys kannattamaton.€ 2.83
4576Reinin Lihan Karitsasalciccia 31.10.201975Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa.€ 23.70
4573Atria 280g Rehti Kevyt 5% Kalkkunanakki 31.10.201941Tipuloinen kotkottaa suussa, sitkeä kuoreton kuori, näyttää mulle rusketusraidat, lämmitys paranna syötävyyttä, joka parhaimmillaan? kylmänä, jälkimaku tympeähkö.€ 9.25
4558Naapurin Maalaiskanan Mestari Kettusen Lenkki 26.09.201943Omituisen näköinen ja makuinen, lämmity ei paranna, sitkas kuori, siipikarjaa selkeästi, akkarasta vaikea sanoa poritiista, rakenne tuntuu jotenkin epäonnistuneelta, makkaran yleisilme superkuiva.€ 11.80
4539Savuhovin Marskin Chili 04.07.201969Leikkuupinta tasainen, punaisia pilkkuja massassa, chili tuntuu heti, kuivakka tunnelma, kuori rapea, puruvastus kateissa, jälkipoltekaan anna odotuttaa itseään.€ 15.96
4530Kotkan Lihamestarien Portermakkara Tuorelihamakkara 26.06.201994Maukas, kuori hyvä, makkara pysy hyvin kasassa, lihapataankin sopiva mausteyhdistelmä tai -lisä makkarassa, lihaisa, pippureita maussa, pieni suolalisä voisi parantaa entisestään, sopisi vaikka tapasmakkaraksi, maltillinen mausteutus, anna jäähtyä hiukan ennen nauintaa.€ 18.90
4486Pirkka Luomu Grillimakkara 28.03.201953Kuori tulee rapeaksi grillissä, omalatuinen erilainen maku, joka hirveästi miellytä useita, maku välitön no no -tekijä monille, luomunmakua aistittu aiemminkin? Massa paksu, jotain peruvastusta, lämmitys paranna makua, voimakas sinappi toimii,peittää ylimääräiset maut, rasvainen esitys.€ 12.47
4373Wigren Nysä Bratwursti 28.06.201894Kuori pikkaisen hangoitteli, mutta syötävä, mehevä massa, maut ja mausteet bratwursteille ominaiset, sopivan robusti, hiukan ryynimäinen rakenne, muhkea suutuntuma, sattumiakin seassa, kannattaa antaa hiukan jäähtyä ennen nautintaa. € 8.98

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //