3985 | Jyväbroiler Mustapippuri-Merisuola Broilerinakki 240 | 03.03.2016 | 74 | Napsahti! Jonkinlaista lihakin löytyy, jäntevämpi nakki, mausteita soulaa ja pippuria, mustapippuri tuntuu jälkimaussa, makkarasta aluksi hyvä vaikutelma mutta lopputulema hiukan kaksijakoinen, olisiko samoista aineista saatu aikaan enemmän? | € 10.03 |
2442 | Makulihan Kuuma Kurvi | 27.06.2006 | 85 | Tuoksu hyvä, karkea massa tehty hyvistä aineista, mausteita runsaasti, pitkä pippurinen jälkimaku valtaa suun miellyttävästi. | € 11.90 |
2425 | Chef Wotkin's Lasten Lauantaigrilleri | 30.05.2006 | 55 | Lihaa on, perusolemus hötöinen, vaatimaton maku, vaikka hyvistä aineista tehty ei paljon kämppinkia kummempi, sopii lasten suuhun. | € 8.90 |
2342 | Helsingin Makkaratehtaan Pekonimakkara | 22.11.2005 | 70 | Pippuri näkyy taikinassa. Maistuukin kivasti. Tiukka rakenne. Miellyttävä jälkimaku ottaen huomioon runsaat pippurit. Massa on tanakka. Kokonaisuutena oikein hyvä ja ilmeisen hyvistä raaka-aineista tehty, ammattimaisella otteella. | € 11.00 |
2117 | Morliny Kabanosy | 14.09.2004 | 68 | Pikkusen kuivakas. tarkoitettu oluen kanssa. hyvistä aineista tehty. ei kovin suolainen. Sinappi sopii tähän hyvin. Pitkän perinteen hyvä edustaja. klassikko. | € 15.00 |
2057 | Helsingin Makkaratehtaan Grillimakkara Ruokamakkara | 06.07.2004 | 73 | Tavallista paremmista aineista tehty. Massa saisi olla karkeampi. Kuori napsahtaa hyvin. Mausteita voisi myös olla hieman enemmän. Tarkoitettu ilmeisesti suurille massoille. | € 9.00 |
1943 | Pajuniemen Joulumakkara | 09.12.2003 | 68 | Hienovireinen maku. hyvät yrttimausteet. Tehty puhtaista aineista ilman jauhoja. Perinteinen talonpoikainen maku. ei liian raskas kuitenkaan. | € 7.70 |